FOLLETES I FOLLETS 2017/2018

Qui són els follets


Els follets són els infants més petits de l'agrupament. Tenen edats compreses entre els 6 i els 9 anys. A aquestes edats, els infants són curiosos per naturalesa i no poden parar quiets. Al cau coneixeran i aprendran a adaptar-se al medi que els envolta, a relacionar-se amb els companys, a compartir i a ser persones més autònomes. 

Us presentem en Trudi, la mascota dels follets!

Informació


ELS CAPS DE FOLLETS

Alejandro, Clara, Guillem, Helena Xavi i Hicham.

contacta: 631767014 i 616676103

e-mail:

caps-follets-aejm@googlegroups.com

 


notícies!

ens ha visitat la mare terra!! :)


Aquest dissabte els follets hem treballat la natura amb la visita de la Mare Terra!!

Ens ha explicant que està molt trista perquè els humans tenim molt poca cura amb la natura.

És per això que hem realitzat diverses activitats com el joc de “el caçador, l’animal, l’arbre i el llenyataire” i hem fet interpretacions amb mímica d’accions que podem per ajudar a la Mare Terra!!!

Ens ho hem passat super bé!! Esperem trobar aviat en Trudi, el trobem a faltar!

Cau matinal 11/11

En aquest últim cau, ha vingut a visitar-nos un fantasma que tenia informació sobre el TRUDI, però ens ha demanat que l'ajudem a trobar primer un objecta molt important per ell, així que hem començat fent una cursa d'orientació pel barri fins a arribar a Can Mantega i allà hem fet un mapa del parc. Gràcies a tot el treball que hem fet, ho hem pogut trobar i el fantasma ens ha donat una pista sobre el TRUDI que no acabem d'entendre del tot encara.
També hem intentat expressar el que veiem en unes imatges mentre anàvem evolucionant.

1ª Sortida FOLLETS

 

Aquest cap de setmana les i els follets hem fet la primera sortida del nou curs!!!

 

Un cap de setmana ple de vivències i carregat de bons moments amb les companyes i companys.

 

En aquesta sortida hem anat a visitar la comarca del maresme, on hem conegut el cau de Cabrils (A.E. Montcabrer) i Vilassar de dalt (A.E. Serra de Marina).

 

Durant aquest cap de setmana ens hem pogut conèixer millor, hem iniciat a treballar la natura i hem fet la primera ruta del curs. Malauradament l’amenaça de pluja no ens va deixar gaudir de tot el cap de setmana, però hem fet una bona caminada pel maresme i ens hem superat a nosaltres mateixes per un camí que no era fàcil i menys amb les motxilles!!

 

També hem treballat l’autogestió, la consciència per  l’entorn  i ser sofert a l’esforç,  que siguem les més petites del cau no vol dir que no puguem resoldre les nostres diferències parlant i arribant a acords comuns mitjançant l’assemblearisme.

 

Follets, un Mag i una Caballera

En els darrers caus la unitat a conegut al TRUDI (l'amic de tots i totes les follets), hem jugat amb ell i li hem mostrat com ens ho passem de bé.
No obstant al cau següent, va arribar el mag Kabailaf i ens ha dit que ha vist en la seva bola màgica com en Trudi havia anat en cerca d'un amic seu i en aquest viatge s'ha perdut. Dit tot això, totes volíem anar a la recerca d'en Trudi, però la qüestió és: per on comencem? El mag ens ha comentat que serà un viatge molt llarg i amb molts obstacles i per assolir aquesta missió és molt necessari que treballem totes a l'una i sobretot que ens coneguem molt bé per tant ens hem estat entrenat i fruit de tot aquest entrenament hem arribat a conèixer a la cabellera que volia salvar al seu príncep. Li hem donat un cop de mà perquè sigui valenta i no tingui por a perdre i ara ella també ens vol ajudar en la nostra missió.

 

 

primer cau de follets

 

I un cop més ha arribat un nou curs, Nous Companys i companyes, Nous reptes i un munt de possibilitats per gaudir tots junts.

 

Després d'encetar la nova unitat als passats passos, els follets ja han pogut gaudir del seu primer dia d'activitats amb la nova unitat.

 

El grup d'infants té moltíssima energia (juraríem que inesgotable). Aquest primer dissabte dia 14, hem fet jocs per cohesionar-nos, coneixer- nos com a grup i també com a personetes que volen descobrir i deixar petjada.

 

Hem començat amb una roda de noms, hem jugat amb les cadires i les sabates, i hem acabat compartint unes danses típiques de Cau.

 

Esperem que aquest sigui l'inici d'un curs ple d'aventures, quins misteris ens tindrà preparat el futur?

 

Us anirem informant!!

 

Els follets comencem el 2n trimestre!

Leer más 0 comentarios

Campaments d'hivern 2017

Leer más 0 comentarios

El misteri dels campaments d'estiu dels Follets

Leer más 8 comentarios

Les Follets fan de caps

Leer más 1 comentarios

Les Follets a Mataró

Leer más 1 comentarios

El Projecte dels Follets

 

 

Aprofitant que ja hem enviat als cavernícoles de tornada, les Follets ens hem embarcat en una nova aventura: Engegar un projecte propi. Per a fer-ho, primer ens hem arrosegat, per a trobar les pistes que ens dirien que significa aquesta paraula tan rocambolesca.

Leer más 0 comentarios

Campaments de Primavera 2017

Leer más 0 comentarios

Les cavernícoles tornen al pasat

Leer más 0 comentarios

Les follets i les peces del temps

Leer más 0 comentarios

La màquina del temps

Leer más 0 comentarios

Follets al carnestoltes

Leer más 0 comentarios

Follets a Palautordera

Leer más 0 comentarios

Les Follets al SAntinfantis

Leer más 0 comentarios

Les follets i les motxilles

Leer más 1 comentarios

El carnet dels follets

Leer más 0 comentarios

Les follets i el nou cau

Leer más 0 comentarios

Les Follets Nòmades

Leer más 0 comentarios

Les follets  a Molins de Rei

Leer más 1 comentarios

Les follets descobreixen les pistes del tresor

Aquest cap de setmana les Follets ens ho hem passat molt bé. Hem iniciat el cau amb una activitat molt dinàmica: Hi havia dinosaures salvatges i, per a que no ens mengessin, haviem d'aturar-nos i tancar els ulls, així no ens veien. Per a poder tornar-nos a moure, havíem d'estar segures que no hi havia cap dinosaure al voltant, per això, restavem aturades fins que un companys s'apropava i ens donava un petó, cosa que significava que el perill s'havia anat.

Leer más 0 comentarios

Les Follets pasen la nit al cau

Leer más 0 comentarios

Els follets i els cavernícoles

Leer más 0 comentarios

Les i els follets continuen navegant

 

Aquest cap de setmana les i els Follets hem marxat a dormir al CAU de l'AE Galzeran, a Martorelles.

 

 

Leer más

Les i els follets de l’AE Joan Maragall surquen els mars en busca de les illes perdudes!

  Sí, sí, així és, durant aquests caus ens hem endinsat en les aigües més profundes per conèixer les diverses illes amagades. Aquestes illes són molt especials, i és que cada vegada que ens endinsem en una d’aquestes aprenem una cosa nova! La nostra embarcació, Baobab, en una de les seves expedicions va perdre tota la seva tripulació en una illa molt perillosa que es va quedar amb totes les qualitats positives i els valors que tenien. Ara estem anant illa per illa per aconseguir-los i poder-los retornar a l’antiga tripulació i que així puguin sortir de l’illa!!

 

Leer más 0 comentarios

campaments follets

Els follets viatgen al planeta ELF!

0 comentarios