VOLS VENIR AL CAU?


PUC VENIR A PROVAR?

Per descomptat que pots venir! Les portes del cau de l'A.E. Joan Maragall estan obertes per a què vingueu a veure què és això del cau i el que fem allà.

 

FUNCIONAMENT DEL CAU.

Els caus son els dissabtes de 16:30 a 19:00h, amb algunes excepcions de caus de tot el dia o matinals.

 

Ens trobem sempre a la porta del pati de l'escola Practiques II (al carrer guitard nº8). Disposem d'un local dins el recinte de l'escola així com del pati d'aquesta.

 

Les quotes de l'A.E. Joan Maragall són de 30 euros el trimestre destinats a pagar material i altres despeses com l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria. A més, aquest any amb la quota ja es cobriran les despeses de les sortides de trimestre. El cobrament es farà durant la primera quinzena dels mesos d’octubre, febrer i maig. Si ho preferiu, podeu pagar en efectiu o ingressar-ho al nostre compte. 

 

 

PD: El preu de campaments va apart. No es pot donar un preu perquè no és una dada fixa depèn molt del lloc on siguin els campaments.

 

 

QUÈ CAL FER PER VENIR AL CAU?

 El Joan Maragall sempre està disposat a tenir noves incorporacions a la seva gran família, però cada unitat té un límit de membres per un tema legal de nombre de caps i titulacions necessàries per a dur la unitat.

 

Per això, demanem a les famílies que vulguin formar part de l'A.E. Joan Maragall, que enviïn un correu o un missatge a través del formulari de Contacte al cau i ens digueu l'edat i la data de naixement del vostre fill o filla. Us contestarem el més aviat possible.

En el cas que estigueu interessats i la unitat a la qual pertanyeria l'infant o jove estigués plena, tenim una llista d'espera i us avisaríem en el cas que hi hagués plaça per a ell/ella.

 


ON SOM?


FORMULARI DE CONTACTE

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.