PREPARATS PEL NOU CURS?





Després d'un estiu ple d'aventures, d'emocions i alegries gràcies als campaments, i del temps de relax que comporta estar de vacances... Estem amb les piles carregades per començar un nou curs al CAU!!


Leer más 0 comentarios

El Joan Maragall al 6J!!



EL passat cap de setmana, Escoltes catalans va celebrar el seu 40è aniversari, i va ser una festa on uns 700 escoltes de tota catalunya tant actuals com antics de l'associació hi van ser presents!



Leer más 0 comentarios

Els nostres llops són uns campions

Aquest cap de setmana passat (23 i 24 Maig), els i les nostres llops van fer una ruta de campions! Des de Castelldefels fins a Sitges van poder gaudir de paissatges que combinaven la muntanya i el mar d'una manera espectacular, fent que la nostra caminata fos una mica menys dura. 

Leer más 0 comentarios

La Sortida de Dia dels LLops

Aquest cap de setmana els llops ens hem embarcat en una gran aventura: Hem anat a recórrer la ruta de la seda!!! Una ruta freqüentada per mercaders i mercaderes que transporten els seus béns entre les grans metròpolis.


Leer más 0 comentarios

els Raiers de campaments!

Que bé s'ho han passat els raiers de campaments!

0 comentarios

Els Llops són campions

Els llops han tornat d'uns campaments molt emocionants. Al arribar a Massalcoreig, ens van explicar que allà anaven a celebrar les Olimpiades, però que hi havia un gran problema... Tots els participants s'havien posat malalts. Així que els nostres súper llops van decidir ser els nous participants. Per això, es van separar en equips i van haver de passar proves molt dures, però que amb el seu esforç, la col·laboració entre els integrants dels equips i la seva alegria, van passar-les totes.



Leer más 0 comentarios

campaments follets

Els follets viatgen al planeta ELF!

0 comentarios

Sant Jordi 

DISSABTE 11

Sant Jordi s'apropa cada cop més, i com ja sabeu, muntarem la nostra paradeta a Plaça de Sants. Per això, necessitem la vostra ajuda! Dissabte que ve totes les famílies esteu convidades a venir a passar una estona al cau per poder preparar totes les coses necessàries per la paradeta. I, si teniu alguna idea nova... Totes seran benvingudes! Us hi esperem!

Leer más 1 comentarios

Campaments Primavera

El Joan Maragall torna dels campaments!

Follets, Llops, Raiers, Pioners i Caps s'ho han passat pipa, encara que van acabar morts, conviure tots junts aquests dies ha sigut meravellós!








0 comentarios

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...



FORMEM PART DE: