La Sortida de Dia dels LLops

Aquest cap de setmana els llops ens hem embarcat en una gran aventura: Hem anat a recórrer la ruta de la seda!!! Una ruta freqüentada per mercaders i mercaderes que transporten els seus béns entre les grans metròpolis.Com era d’esperar, ens augurava una tasca esgotadora. No obstant això, els nostres llops han superat els seus límits i, contra tot pronòstic, han assolit el seu objectiu en un temps rècord. Vàrem

travessar la perillosa muntanya que s’interposava en el nostre camí, superant tota mena d’obstacles i dificultats.

 

 

En arribar al nostre destí, ens trobàvem esgotats, tan física com mentalment. Però això no va ser impediment per a gaudir d’allò que l’entorn ens proporcionava: Vam divertir-nos jugant amb la natura que ens envoltava en aquell paratge, abans de tornar a casa amb moltes històries per contar.

 

 


De ben segur, que un cop superada la ruta més dura del curs, aquests súper llops estan preparats per a afrontar qualsevol repte que se’ls hi presenti i sortir-ne victoriosos. Ens esperen grans i misterioses aventures que no ens volem perdre per res del món. 

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: