Campaments estiu Llops

Leer más 0 comentarios

els follets fem un boc'n'roll!

Dissabte les i els follets vam estar reflexionant sobre l'ús de l'alumini i les seves conseqüències negatives sobre els ecosistemes i el planeta Terra. Després d'això vam elaborar el nostre propi boc'n'roll per embolicar els entrepans :) finalment, vam acabar tots junts fent un ball al pati per acomiadar-nos!!

bona setmana per a totes!

Leer más 0 comentarios

els follets fan una macedònia de fruites!

dissabte els follets vam ballar i vam fer una gimcama per tal d'aconseguir els estris per preparar una macedònia de fruites amb les fruites que haviem portat!

la laia i el pol ens van portar les llegums i han cresut moltissim!!

ens veiem en unes semanes! una abraçada follets :)

Leer más 0 comentarios

fruites i verdures!

El passat dissabte tot i que plovia bastant els follets vam decidir anar al parc del costat del cau amb les capelines per canviar una mica d'aires :)

Vam jugar tots plegats al joc de l'aranya i també vam valorar la sortida de sitges!!

Després de berenar vam tornar cap al cau i vam fer una dinàmica sobre les fruites i les verdures. Vam aprendre quines són de cada temporada i quines conseqüències té pel planeta prendre-les fora de la seva temporada.

Finalment el Biel i la Jana van anar a l'assamblea s'infants... a veure que ens expliquen el pròxim cau!

cuideu les llegums follets:)

fins d'aquí unes setmanetes!!

Leer más 0 comentarios

Sortida a sitges dels follets!!!

Aquest cap de setmana hem anat al cau de sitges i hem visitat el poble, és molt bonic!

òbviament, també hem visitat la platja i hem fet una batuda de tota la brutícia que hi havia! gràcies a això, ens hem adonat de tota brossa que hi ha al nostre voltant:(

però, com a bons escoltes, hem deixat la platja molt millor del que l'hem trobat!

A més, hem agafat el rol dels antics pirates de sitges i hem creat les nostres banderes artístiques!!!

Com podeu veure també hem corregut sota la pluja i hem cantat molt!

Leer más 1 comentarios

Sortida Llops 3r Trimestre

Leer más 1 comentarios

els follets plantem llegums!!

Avui el cau ha sigut molt especial perquè els follets hem fet vàries proves per tal d'obtenir els materials necessaris per plantar llavors! Hem decordat un pot de vidre i hi hem plantat llenties!! La Laia i el Pol s'han emportat les plantes a casa aquesta setmana per cuidar-les i tenim moltes ganes de veure el que han crescut en unes setmanes!!! Plantant llavors donem vida, purifiquem l'aire i aprenem a responsabilitzar-nos de petits éssers vius! 

Leer más 0 comentarios

Els follets comencem el 3r trimestre!!

El passat dissabte 14 d'Abril els follets vam començar el tercer trimestre amb molta energia!!! Després de fer el joc del mocador amb els nostres foulards (ara ja en tenim tots ueee!!), vam decorar unes caixetes on guardarem tots els records d'aquest 3r trimestre. També, vam valorar el 2n trimestre i els campaments de primavera!!

0 comentarios

Campaments de Primavera 2018

Leer más 2 comentarios

La unitat de Llops personalitza el seu racó

Leer más 0 comentarios

Follets i Llops a Planoles

Leer más 1 comentarios

Dinar de famílies d'hivern 2017

Leer más 2 comentarios

Els follets comencem el 2n trimestre!

Leer más 0 comentarios

Campaments d'hivern 2017

Leer más 0 comentarios

El gran recapte d'aliments

Aquesta passada setmana va ser el gran recapte d'aliments que es fa cada any quan s'acosta el nadal. Per conscienciar-nos una mica de què implicava aquest acte social, les raieres i raiers vam fer un judici on l'objectiu final era decidir si anàvem o no anàvem a donar els aliments que havíem portat.

 

Després de molts Protesto! vam anar a portar el menjar fins el super més proper on feien el recapte, i ens vam fer una foto per commemorar-ho. Què guapes i guapos que sortim!

Leer más 0 comentarios

Cau de l'11 de novembre

Dissabte vam conèixer a en Pol, un nou Llop que va integrar-se a la nostra unitat amb moltes ganes. Per presentar-nos, tots i totes vam estar d'acord en dedicar els primers minuts a realizar activitats de coneixença. 

Leer más

Primera sortida dels i les Raieres!

Leer más 0 comentarios

Llops udolen a Montserrat

Leer más 1 comentarios

Cau del 28 d'octubre

Aquest cap de setmana els i les llops vam rebre la visita d'un grup de periodistes que ens van proposar fer un documental del dia a dia del cau. L'agència periodística volia conèixer les nostres motivacions pel cau, què fèiem, com ho fèiem...  

Leer más

CLAN ARRANCA!

D'aquests últims passos ha nascut una nova unitat.

Clan es composa amb algunes pioneres que els hi toca fer un pas i continuar amb el creixement del cau, ens agradi o no (ja que deixem persones darrere), pero esperem que ens aporti tot això que ens falta per a ser unes joves amb valors assolits.

La primera activitat com a Clan ,durant passos, van ser una serie de preguntes ,plantejades per les nostres coordinadores, per a saber que volíem fer d'aquest any ja que en aquesta unitat has d'assolir una autonomía mai avans treballada.

 

Vam mig organitzar el curs i buscavem el nostre paper com a claneres, és a dir, que volem fer? Projecte? Comissions? Voluntariats? Accions amb el barri?.. Hi han moltes opcions i el nostre treball durant aquests primers dies es posar-nos les piles per a saber cap a on ens dirigim amb la nova unitat i aquest nou any que s'ens presenta! Sempre amb ganes i motivades!

0 comentarios

Cau del 21/10/17

Leer más

Súper-cap de setmana de Llops

Leer más 0 comentarios

PRIMER CAU DEL CURS!

Avui els i les llops ens hem reunit a quarts de nou al cau per començar el nou curs més vius que mai.

Tot just arribar hem jugat a una variant del joc de l’Stop. Com podeu veure a les fotografies, ens hem hagut de lligar els peus amb un amic i hem anat per parelles a tres potes!! A més, teníem una clau per salvar-nos: dir el nom i fer-nos una abraçada.

La dinàmica d’avui s’ha centrat en l’elecció del tema que volem tractar al llarg d’aquest curs. A Passos es va proposar tractar l’actualitat però no vam establir què hi volíem treballar exactament. Per ajudar-nos en l’elecció, els i les caps han penjat nou fotografies referents a fets actuals (persones refugiades, guerres, animals abandonats, etc.) i, per parelles, hem hagut d’escriure què volia dir per a nosaltres cadascuna de les imatges i/o què ens agradaria saber d’aquell tema. En acabar, hem fet de periodistes per explicar què s’havia escrit.

Com que l’activitat s’ha allargat i els i les llops teníem molta molta gana, hem decidit acabar la dinàmica el proper dia.

 

Leer más 0 comentarios

ELS I LES RAIERES COMENCEN EL CAU!

Avui dissabte hem fet el primer cau de l'any! Amb un munt de ganes i il·lusió ens hem reunit al cau, on hem començat amb "l'escombra": una activitat per moure'ns una miqueta i per conèixer-nos una mica millor. Quan ja estàvem ben animats hem fet una dinàmica per treballar el grup i veure una mica cap a on encaminarem el curs, a través d'uns relleus on hem pujat a cavallet i hem fet la "carretilla".

 

Ja estem esperant dissabte que ve!

Leer más 0 comentarios

Passos 2017

Leer más 1 comentarios

INICI CURS 2017-2018

Ahir es va celebrar la primera reunió de l’any, com cada inici de curs vam explicar el funcionament del cau, els canvis d’aquest any i la sortida de passos.

 

Podeu trobar tot el que es va dir al dossier d’inici de curs.

 

A més a més es va explicar tot el referent a l sortida de passos.

 

Leer más 0 comentarios

INICI

Queda ignaugurada aquesta meravellosa secció on vosaltres sou les protagonistes!

 

A passos vam poder gaudir dels vostres consells i dels magnífcs tupper que havieu preparat amb el millor ingredient de tots, L'AMOR!

 

 

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...



FORMEM PART DE: