PRIMER CAU DEL CURS!

Avui els i les llops ens hem reunit a quarts de nou al cau per començar el nou curs més vius que mai.

Tot just arribar hem jugat a una variant del joc de l’Stop. Com podeu veure a les fotografies, ens hem hagut de lligar els peus amb un amic i hem anat per parelles a tres potes!! A més, teníem una clau per salvar-nos: dir el nom i fer-nos una abraçada.

La dinàmica d’avui s’ha centrat en l’elecció del tema que volem tractar al llarg d’aquest curs. A Passos es va proposar tractar l’actualitat però no vam establir què hi volíem treballar exactament. Per ajudar-nos en l’elecció, els i les caps han penjat nou fotografies referents a fets actuals (persones refugiades, guerres, animals abandonats, etc.) i, per parelles, hem hagut d’escriure què volia dir per a nosaltres cadascuna de les imatges i/o què ens agradaria saber d’aquell tema. En acabar, hem fet de periodistes per explicar què s’havia escrit.

Com que l’activitat s’ha allargat i els i les llops teníem molta molta gana, hem decidit acabar la dinàmica el proper dia.

 

Avui, com a fet especial, els caps s’han encarregat de portar el berenar. Hem menjat fruites que no veiem cada dia com: papaies, mangos i magranes. Estaven boníssimes!!

Després de recollir el berenar hem fet deu minutets de temps lliure i hem aprofitat per jugar i conèixer més els nous integrants del grup.

 

Tota la unitat de llops ha gaudit molt d’aquest primer dissabte. Desitgem que passi ràpid aquesta setmana perquè ens espera un cau molt especial!!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...



FORMEM PART DE: