Els llops als passos

Leer más 0 comentarios

PASSOS 2016!

 

Aquest cap de setmana del 1 i 2 d'octubre farem la sortida de passos!!!

 

Serà a Llinars del Vallès al terreny de la casa "El Mogent" (el mateix que l'any passat). Aquí teniu la direcció: 

 

 

Quedem per tant, el dissabte 1 d'octubre a les 8:00h al cau. Cal portar el fitxa d’inscripció completa, la autorització de passos i la targeta sanitària original.

 

 

Els infants nous no vinguin dissabte, poden venir el diumenge 2 d’octubre  a les 10:00h per començar les activitats amb la nova unitat.

 

El dinar de famílies començarà el diumenge 2 d’octubre a les 12:00h us esperem a totes les famílies per a presentar-vos el nou curs per unitats, fer activitats o debats (a escollir) i el dinar conjunt. Porteu també plat, got i coberts. Després del dinar farem una breu reunió per unitats.

 

 

CAL PORTAR:

- 2 esmorzars (dissabte i diumenge)

- 1 dinar (dissabte)

- 1 berenar (dissabte)

- 1 sopar (dissabte)

- Plat, got i coberts

- 1 muda de roba

- Calçat còmode

- Roba d'abric per la nit

- Necesser (raspall de dents, dentífric, pinta, crema solar...)

- Pijama

- Sac

- Màrfega (rosqui)

- Capelina

- Gorra del sol

- Llanterna

- Fulard del cau.

- Autorització signada .

- Targeta sanitària original (NO FOTOCÒPIA)

- Rebut del pagament.

 

 Ens veiem dissabte amb ganes de començar!

 

 

0 comentarios

REUNIÓ FAMÍLIES

Ara ja si que hem començat!

 

Gràcies a tots els que heu vingut, el cau estava més ple que mai.

Leer más 0 comentarios

Comencem!!

Leer más

Cerimònia de Clausura dels Llops

Leer más 1 comentarios

magiCAUlon a la platja

Leer más 0 comentarios

La Practicada 2016

El passat dissabte, l'Agrupament Joan Maragall va participar a la festa de l'escola Practiques. Aquest any estava carregada de ciència, ja que el nostre petit raconet es va convertir en un laboratori d'experimentació.

 

Al llarg de tot el matí van anar passant nens i nenes per fer un bonic coet que després podien fer enlairar al mig de la pista. Coets adornats amb gomets, papers de seda, dibuixos... i que després podien veure volar pels aires mentre deixava un caminet d'aigua.

També, podies apropar-te i sentir l'electricitat i adonar-te del que és capaç la ciència a través d'un instrument ben original.

 

I tot això, amb la col·laboració d'alguns pioners i pioneres, que van fer una excel·lent feina ajudant els més petits.

Leer más 0 comentarios

El Gran misteri del bosc dels senglars

Aquest dissabte els i les llops ens hem endinsat dins del misteri del bosc dels senglars per a descobrir com preparar un bon cau per les nostres famílies. En aquest peculiar indret hem conegut al savi senglar que ha vingut al nostre ajut. Però el savi no ens ha posat les coses fàcils i, com manquem de la màgia pròpia de les bruixes i bruixots, per a fer els encanteris necessaris teníem que extreure la màgia de la mare terra. Malgrat que semblés senzill, no ho seria tant, aquesta màgia no abunda aquests dies i vam haver d’anar a les profunditats del bosc per a trobar-les.

 

 

Al cor de la jungla espessa (o del bosc en aquest cas) ens vam retrobar amb el savi, que ens ajudà a desentranyar els misteris de la preparació d’un cau fent servir la màgia i viatjant enrere en el temps per a analitzar els que fan els i les nostres caps:

Leer más 1 comentarios

Acampasants 2016!

Aquest cap de setmana l’agrupament Joan Maragall hem anat al parc de la Espanya Industrial. Allà ens han visitat uns peculiars pirates espacials. Els pirates espacials venien buscant un tresor, però malauradament, s’han estavellat al nostre planeta i, amb tota la mala sort, se’ls hi va trencar el seu GPS.

No podíem deixar als nostres visitants espacials abandonats a la seva sort, així que hem unit força amb tots els nostres companys dels altres esplais i caus del districte de Sants-Montjuic per a ajudar-los a recuperar ell seu GPS i a trobar el tresor.

Entre totes vam partir a buscar les peces del GPS escampades pel parc, enfrontant-nos a les complicades probes que se’ns presentaven a les diferents localitzacions. Tot junt ens vam divertir moltíssim lluitant amb esponges, superant curses d’obstacles, etc. Va ser genial i, a més, vam acabar ajuntant totes les peces!!! El GPS estava complet i operatiu: Proporciona 4 possibles ubicacions del tresor.

Però ja és nit tancada i fem curts de temps, l’hem de trobar abans que sigui massa tard. Com ho podíem aconseguir? Malgrat que sembli difícil, la solució la teníem a la mà: Dividir-nos en quatre grups per a buscar en cadascun dels indrets marcats, on es trobaven amagades les claus per obrir el tresor. No obstant això, no seria tan fàcil,  cada localització ens deparava proves de la nostra dedicació i capacitats. Però això no era obstacles per a nosaltres: Obstinats i decidits. Complíem amb tots els requisits i vàrem aconseguir trobar les quatre caus.

Però no tot serien flors i violes. Al dia següent el robot dels pirates espacials va robar les claus i va triar d’obrir el tresor en els nostres nassos. Tanmateix, el destí li deparava una amarga troballa, malgrat tots els seus esforços i traïcions, no va poder obrir el cofre, resulta que li mancava la peça central del medalló que obria el cofre: Sense saber-ho  el savi l’havia portat a sobre tot el temps i, un cop desmantellat el pla de traïció del robot, poguérem obrir el cofre, veure que contenia els símbols que ens representaven a tots nosaltres (els nostres foulards) i descobrir que, realment, el tresor som tots nosaltres: Persones realment especials i que portem totes un tresor a dins.

La festa posterior va ser tot un gran esdeveniment: Tallers multidisciplinaris on vam aprendre moltíssimes coses i fins i tot vam elaborar un graffitti commemoratiu de l’AcampaSants, malabars, instruments i moltes més coses xulíssimes. El punt àlgid de tot això fou el dinar final, per cortesia dels membres de major edat dels nostres grups que van col·laborar per a que poguéssim recaptar fons que subvencionessin aquesta gran aventura de dos dies.

En definitiva: Un cap de setmana ple d’emocions, diversió i noves experiències gaudides que portarem al nostre cor per sempre.

 

Gracies a tots i a totes per fer-ho possible.

 


1 comentarios

Pioners i pioneres arriben fins la vall de núria!

Aquest cap de setmana els pioners i les pioneres han carregat les motxilles i han anat d'excursió a Queralbs, per pujar fins a la vall de Núria.

 

De bon matí es van trobar tots i totes a l'estació de Sants, tenien molta son però sabien que els esperava un cap de setmana de bojos! Després de dues hores de tren on alguns van aprofitar per carregar energia dormint, van arribar a Ribes del Freser. Motxilles a l'esquena van començar a caminar fins a la Farga, l'alberg que ens acolliria aquella nit.

 

Leer más 0 comentarios

Carnestoltes al Joan Maragall

 

 

Aquest cap de setmana, el Joan Maragall ha celebrat el Carnestoltes! Ens ho vam passar molt bé fent un concurs de disfresses, diferents jocs (on vam acabar tots per terra) i un súper pica-pica.

Leer más 0 comentarios

Carnestoltes arriba al cau!

Carnestoltes ja ha arribat i volem celebrar-ho amb tots vosaltres al Cau! Per això, el Cau d'aquest dissabte serà MATINAL, de 10 a 13 h.

 

Hi haurà un concurs de disfresses, amb un súper Premi pel guanyador o per la guanyadora, que es decidirà a votació secreta. En el cas que resulti guanyador o guanyadora un Pare, una Mare, un Infant o un Jove... Guanyaríeu un Trimestre Gratis però si guanyés un o una Cap... Guanyaria una T-10.

Després farem unes activitats tots junts, i acabarem la festa amb un súper     PICA-PICA per compartir!

 

Així que ens veiem dissabte 6 a les 10.00 al Cau,

i, sobretot, TOTHOM DISFRESSAT


0 comentarios

Els i Les llops al sistema sense nom!!

En els dos últims Caus, els i les Llops han viatjat fins a un nou sistema, el qual encara es desconeixia el seu nom. Un cop van arribar el planeta principal d’aquest nou sistema, ens van rebre 4 representants d’aquell planeta, on en veure l'entusiasme dels Llops, van decidir explicar-nos com és la vida al seu Planeta.

Leer más 0 comentarios

catalunyaexpress - raiers i raieres a torredembarra

 

 

Aquest cap de setmana hem anat d'excursió a Torredembarra. Vam sortir del cau després d'haver escollit tres objectes cascú. Vam haver de triar entre el roski, el sac, l'esmorzar, xuxes, 3 bitllets de 10€ i olles. Un cop feta la tria, vam marxar en grups de tres cap el nostre destí.

Leer más 5 comentarios

Les i els follets continuen navegant

 

Aquest cap de setmana les i els Follets hem marxat a dormir al CAU de l'AE Galzeran, a Martorelles.

 

 

Leer más

Els i Les Raieres estrenen Rai TV

 

 

Avui al cau hem fet una activitat que es tractava de fer un concurs (atrapa un millón). 

Hem fet preguntes sobre el canvi climàtic i la contaminació. Si guanyàvem, conservàvem les fitxes.

 

Després ens han raonat les diferents respostes i al final hem fet un mural sobre el que hem après.

 

Leer más 3 comentarios

Les i els follets de l’AE Joan Maragall surquen els mars en busca de les illes perdudes!

  Sí, sí, així és, durant aquests caus ens hem endinsat en les aigües més profundes per conèixer les diverses illes amagades. Aquestes illes són molt especials, i és que cada vegada que ens endinsem en una d’aquestes aprenem una cosa nova! La nostra embarcació, Baobab, en una de les seves expedicions va perdre tota la seva tripulació en una illa molt perillosa que es va quedar amb totes les qualitats positives i els valors que tenien. Ara estem anant illa per illa per aconseguir-los i poder-los retornar a l’antiga tripulació i que així puguin sortir de l’illa!!

 

Leer más 0 comentarios

Raiers i Raieres creen l'antídot

Avui, al cau, hem hagut de fer l'antídot per curar-nos de la infecció.        

Hem recuperat una part de l'antídot escalant una paret. Hem anat al CAU i hem fet unes endevinalles per trobar el segon ingredient i per agafar el tercer, hem fet un pont de roba.

 

 



Leer más 3 comentarios

PARTICIPEM A LA MARXA MUNDIAL PEL CLIMA



Aquest diumenge els i les caps han participat a la marxa mundial pel clima, perquè ens volem sumar a la reivindicació les problemàtiques mediambientals actuals del nostre planeta.

 

Leer más 2 comentarios

El nostre granet de sorra

Leer más 0 comentarios

Aquest cap de setmana...

Recordeu que aquest cap de setmana hi ha cau de 5 a 7:30! Perquè anirem a aportar el nostre granet de sorra al GRAN RECAPTE!


Enrecordeu-vos de portar aliments, i en el cas que porteu llegums, que siguin de les cuites!


0 comentarios

Joan Maragall a l'AGO 2015

AGO 2015
AGO 2015

Els i les caps aquest cap de setmana hem marxat a l'AGO 2015 a Vilassar de Dalt. Un cap de setmana molt emocionant, divertit, amb moltes alegries, amb molts somriures i riures, delitós, grat, colpidor, trasbalsador, increïble, extraordinari, fabulós, inaudit, fantàstic, inimaginable, satisfactori, però sobretot ple de vida que entre tots i totes les i els escoltes donaven a l'ambient.

Un cap de setmana digna de ser recordat.

1 comentarios

cap de setmana lliure!

Caps a L'AGO 2014
Caps a L'AGO 2014


Aquest cap de setmana els i les caps marxem a L'AGO!



Esperem que gaudiu molt del vostre cap de setmana lliure, i ens veiem la setmana que ve!


0 comentarios

Els pioners i la pionera juguen amb foc!

El dissabte passat els pioners i la pionera es van trobar al cau per seguir superant junts les seves pors.

Primer vam recordar vells temps i vam jugar al «salta foulard» i ens vam quedar impressionades amb les seves habilitats; alguns son uns verdaders aletes!!



Leer más 0 comentarios

Raieres i Raiers pel Garraf!



Aquest cap de setmana hem fet una ruta des de Castelldeels fins a Sitges fent nit a Jafre, un poble abandonat on hi havia una base secreta de la nostra organització.

Leer más 5 comentarios

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...



FORMEM PART DE: