El Gran misteri del bosc dels senglars

Aquest dissabte els i les llops ens hem endinsat dins del misteri del bosc dels senglars per a descobrir com preparar un bon cau per les nostres famílies. En aquest peculiar indret hem conegut al savi senglar que ha vingut al nostre ajut. Però el savi no ens ha posat les coses fàcils i, com manquem de la màgia pròpia de les bruixes i bruixots, per a fer els encanteris necessaris teníem que extreure la màgia de la mare terra. Malgrat que semblés senzill, no ho seria tant, aquesta màgia no abunda aquests dies i vam haver d’anar a les profunditats del bosc per a trobar-les.

 

 

Al cor de la jungla espessa (o del bosc en aquest cas) ens vam retrobar amb el savi, que ens ajudà a desentranyar els misteris de la preparació d’un cau fent servir la màgia i viatjant enrere en el temps per a analitzar els que fan els i les nostres caps:

Primerament vam analitzar les activitats i triar d’esbrinar per què les havíem fetes, és a dir, els objectius que tenien cadascuna de elles. Fins i tot vam aprendre que qualsevol activitat, per simple que sembli, pot tenir objectius!!

I així, extraient els objectius, també ens adonarem que, abans, hem d’analitzar el nostre grup, les seves necessitats, mancances, fortaleses i interessos. Quina feinada que fan els nostres caps, escolti... Però sense davallar ens ficàrem mans a la obra, triant els objectius adequats per les nostres famílies i, entre totes, escollint i ideant les activitats idònies per a dur-los a terme.

I un cop triades les activitats, no ens podíem permetre el luxe de deixar res a l’atzar i que alguna cosa pogués sortir malament així que les vam posar totes en pràctica! Vam dinamitzar nosaltres mateixes les activitats per les nostres companyes i companys i ens ho vam passar molt bé fent aquestes activitats, mentre ens adonàvem del difícil paper dels caps en mantenir l’ordre del nostre grup, una feina realment extenuant.

Quines activitats vàrem fer? Això ja ho descobrireu al cau en que nosaltres serem els caps i les nostres famílies seran els infants, segur que ens ho passem molt bé!! Ho esperem amb moltes ganes.

 

 

Però com tot ha de tenir un final, en acabar les activitats ens va tocar tornar a casa amb ganes de continuant-s’ho passant bé el següent cap de setmana i preguntant-nos quines noves aventures ens depara el futur!!!

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Laura Bellmunt (lunes, 25 abril 2016 10:36)

    Ja tenim ganes de que arribi el cau de families. Esperem estar a l'alçada de les activitats!!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: