PAPERASSAdossier inici de curs 2021-2022

Dossier explicatiu del funcionament del curs 2020-2021.

Descarga
Reunió famílies 21-22.pptx
exe Archivo 8.6 MBInscripcions i Autoritzacions...

Aquí trobareu tota la documentació i informació necessària per poder participar a les diferents activitats organitzades durant el curs.


fitxa inscripció 2021-2022

Document que s'ha d'omplir cada any, a l'inici de curs o quan l'infant entra a l'agrupament. Aquest document és per a que els caps tinguin tota la informació important dels infants i joves.

Descarga
Fitxa d'inscripció AE Joan Maragall.pdf
Documento Adobe Acrobat 362.9 KB


Descarga
Drets d'imatge 2021-2022.pdf
Documento Adobe Acrobat 411.0 KB

Drets d'imatge

Aquest document serveix per a donar-nos permís a nosaltres i a l'associació a la que pertanyem (Escoltes catalans) a publicar imatges i videos on surtin els infants/joves. Si ja el vau firmar l'any passat no cal que el torneu a portar.Declaració vacunes

En cas de que no disposeu del carnet de vacunes o no estigueu al dia del calendari de vacunacions marcat pel govern, ompliu aquest document conforme us feu responsables d'aquesta situació.

Descarga
Declaració Responsable No-Vacunades 2021
Documento Adobe Acrobat 80.2 KB


Descarga
Autorització de medicació
autorització medicacions alergia.pdf
Documento Adobe Acrobat 265.2 KB

Autorització de medicació

Document a omplir per la família i el metge/metgessa corresponent si l'infant o jove té alguna al·lèrgia que pugui precissar de l'administració d'algun fàrmac de forma urgent.Declaració Responsable covid

Document a omplir per un membre de la unitat familiar indicant que sou conscients de la situació actual i que se us ha explicat els protocols per fer del cau un espai segur.

Descarga
Declaració responsable
Declaracio-responsable.pdf
Documento Adobe Acrobat 57.9 KB