PAPERASSAdossier inici de curs 2021-2022

Dossier explicatiu del funcionament del curs 2020-2021.

Descarga
Reunió famílies 21-22.pptx
exe Archivo 8.6 MBInscripcions i Autoritzacions...

Aquí trobareu tota la documentació i informació necessària per poder participar a les diferents activitats organitzades durant el curs.


fitxa inscripció 2021-2022

Document que s'ha d'omplir cada any, a l'inici de curs o quan l'infant entra a l'agrupament. Aquest document és per a que els caps tinguin tota la informació important dels infants i joves.

Descarga
Fitxa d'inscripció AE Joan Maragall.pdf
Documento Adobe Acrobat 362.9 KB


autorització de cessió de dades per a la domiciliació

Aquesta autorització cal que l'ompli un tutor legal de cada infant o jove del cau per tal que la comissió de tresoreria pugui domiciliar els pagaments dels trimestres i els campaments. D'aquesta manera, les famílies no haureu de pagar comissió per efectuar transferències al nostre compte de Triodos.

Descarga
autorització cessió de dades domiciliaci
Documento Adobe Acrobat 94.5 KB


Descarga
Drets d'imatge 2021-2022.pdf
Documento Adobe Acrobat 411.0 KB

Drets d'imatge

Aquest document serveix per a donar permís a l'agrupament i a l'associació a la qual pertanyem (Escoltes Catalans) per publicar imatges i vídeos on surtin els infants/joves. Si ja el vau firmar l'any passat no cal que el torneu a portar.Declaració vacunes

En cas de que no disposeu del carnet de vacunes o no estigueu al dia del calendari de vacunacions marcat pel govern, ompliu aquest document conforme us feu responsables d'aquesta situació.

Descarga
Declaració Responsable No-Vacunades 2021
Documento Adobe Acrobat 80.2 KB


Autorització de medicació

Descarga
Autorització de medicació (Al·lèrgies)
autorització medicacions alergia.pdf
Documento Adobe Acrobat 265.2 KB
Descarga
Autorització per l'administració de medicaments
aejm_medicaments.pdf
Documento Adobe Acrobat 105.9 KB

Document a omplir per la família i el metge/metgessa corresponent si l'infant o jove té alguna al·lèrgia que pugui precissar de l'administració d'algun fàrmac de forma urgent.

Document a omplir per la família en el cas que el participant de l’activitat hagi de prendre medicaments durant la realització d'aquesta.Declaració Responsable covid

Document a omplir per un membre de la unitat familiar indicant que sou conscients de la situació actual i que se us ha explicat els protocols per fer del cau un espai segur.

Descarga
Declaració responsable
Declaracio-responsable.pdf
Documento Adobe Acrobat 57.9 KB