LLOPS 2017-2018


Qui són els llops


Els llops són la unitat d'infants amb edats compreses entre el 9 i els 12 anys. En aquesta unitat les nenes i nens aprenen a conviure i a treballar en equip. I és en aquesta etapa on comencen a tenir els seus propis valors.

Informació


Cristian Ramos   620 019 861

Laura Guerra      696 044 443

Laia Vega           644 374 323

Diego Gavidia     619 464 021

caps-llops-aejm@googlegroups.com


NOTÍCIESBLOG


Campaments estiu Llops

Leer más 0 comentarios

Sortida Llops 3r Trimestre

Leer más 1 comentarios

Campaments de Primavera 2018

Leer más 2 comentarios

La unitat de Llops personalitza el seu racó

Leer más 0 comentarios

Follets i Llops a Planoles

Leer más 1 comentarios

Campaments d'hivern 2017

Leer más 0 comentarios

Cau de l'11 de novembre

Dissabte vam conèixer a en Pol, un nou Llop que va integrar-se a la nostra unitat amb moltes ganes. Per presentar-nos, tots i totes vam estar d'acord en dedicar els primers minuts a realizar activitats de coneixença. 

Leer más

Llops udolen a Montserrat

Leer más 1 comentarios

Cau del 28 d'octubre

Aquest cap de setmana els i les llops vam rebre la visita d'un grup de periodistes que ens van proposar fer un documental del dia a dia del cau. L'agència periodística volia conèixer les nostres motivacions pel cau, què fèiem, com ho fèiem...  

Leer más

Súper-cap de setmana de Llops

Leer más 0 comentarios

cometa Ruhuli 

Durant aquest darrer cau hem aprofitat el pas del cometa Ruhuli per les immediacions de la òrbita terrestre i hem anat a visitar-lo. Allà hem aprés que els habitants d’aquest indret tenen altres formes de comunicar-se que la veu i ens hem tingut que adaptar. Ens ho hem passat molt bé mentre apreníem a comunicar-nos i relacionar-nos sense necessitat de parlar, sentir o veure

També hem descobert que la seva organització familiar és molt diferent a la nostra i els hi hem intentat explicar, però... Això ens ha portat a una pregunta molt important, hi ha una tipologia de família fixe o, en canvi, hi ha tants tipus com possibilitats tinguem? Hem fet una activitat molt divertida per a intentar esbrinar-ho, teníem que córrer, recollir tasques quotidianes escrites en un paper i assignar-les a un dels integrants de la família. Però això no ens agradava, significava posar etiquetes i crèiem que no només hi havia un tipus de família patró. Per tant, ens hem assegut a xerrar del tema i hem estat tots d’acord en que hi ha molts tipus de famílies igualment vàlids i que totes les tasques es troben difoses entre tots els membres i habitants de la llar.

Però... Encara no havíem acabat, en tornar a la nostra nau ens hem trobat que estava qustodiada per un ferotge adversari, un drac gegant que hem tingut que fer fora per a poder tornar a casa. Ens hem divertit molt fent-lo fora, només teníem que pujar-nos a sobre d’ell i deixar-nos caure lliscant fins que, cansat, ens ha deixat tornar a casa.

Primera sortida LLops

Durant l'últim cau els llops van construir un immens transbordador espacial que hem estrenat aquest cap de setmana 7 i 8 de novembre per un viatge de prova, hem visitat la cara oculta de la lluna, un indret i insòlit lloc on habiten formes de vida molt particulars: paràsits que ens posseeixen però que no saben expressar els seus sentiments, així doncs nosaltres no ens espantàvem, ja que formar part d'un grup tan unit i fort com el nostre les seves emocions s'acumulaven al seu interior i aquests surten fugint, però per si de cas també vam entrenar perquè no ens passés el mateix.

Vam conèixer altres exploradors que rondaven per allà, els llops d'AE Montcabrer, amb els que ens vam divertir moltíssim. Tot plegat, ens va enxampar la nit, on vàrem descobrir la forma més simple de trobar-nos en la foscor absoluta i seguidament vam anar a dormir.

Ens ho havíem passat molt i molt bé, no obstant nosaltres encara teníem moltes ganes de més diversió, ens esperàvem moltes més experiències encara per viure: jocs a la pista de skate, al parc, una gymcana on es van manifestar els nostres interessos, molts petons i molta alegria.

Ens feia molta pena haver de marxar, però malauradament va arribar l'hora. El camí de tornada semblava més curt malgrat estar més cansats, això és gràcies a què ens hem fet molt més forts en aquest curt període i ho notem. La son en arribar al transbordador era tal que quasi es podia tocar, encara així les experiències, els records i tot el que em après sempre estarà amb nosaltres.


 

La Nasa visita als Llops!!

Primer cau, astrònoms i científics missatgers de la NASA        17 d'octubre de 2015
Primer cau, astrònoms i científics missatgers de la NASA 17 d'octubre de 2015

La NASA, ens necessita per una missió molt important, salvar el planeta blau i cercar-ne d'altres planetes, per això tots junts, tant els antics llops, els llops que pujan de follets com els molts llops nouvinguts, ens unim per portar a terme aquesta  missió amb èxit, amb molt d’entusiasme i força.

Els llops desmuntant tendes després d'uns passos màgics.
Els llops desmuntant tendes després d'uns passos màgics.
Llops '14-'15
Llops '14-'15