LLOPS I LLOBES


Qui són els llops


Els llops són la unitat d'infants amb edats compreses entre el 9 i els 12 anys. En aquesta unitat les nenes i nens aprenen a conviure i a treballar en equip. I és en aquesta etapa on comencen a tenir els seus propis valors.

Informació


      Alejandro Fernández 635.985.523

      Laura Rolduà              610.728.192

      Xavier Artiaga            644.468.658

      Dèlia Torrent              675.874.637

      Marta Mir                    685.468.574

caps-llops-aejm@googlegroups.com


NOTÍCIESBLOG


Campaments de Primavera 2017

Leer más 0 comentarios

1ra reunió de la Mogollops

 

 

 

 

 

 

 

Els i les caps de Llops van assistir a la primera reunió de la Mogollops aquest dissabte 5 a les 10h del matí a la seu d'Escoltes Catalans.

Si us pregunteu què és això de la Mogollops, és una trobada associativa en la qual es troben tots els Llops i Llobes de caus d'Escoltes Catalans d'arreu de Catalunya un cp de setmana per a compartir experiències, aprendre, jugar, passar-s'ho molt bé, conèixer i començar a crear llaços amb Llops i Llobes d'altres caus.

Reprenent la reunió, es van començar a engegar els motors i s'estan començant a parlar de les diferents tasques que s'hauran de pensar i dur a terme, què volen treballar, quins objectius es proposen, quina ambientació es vol fer, el mètode com la duran a terme, etc. 

Saben que queden moltes reunions encara, però ja ha sigut un bon començament i tenen moltes ganes d'avançar en el projecte.

 


Leer más 0 comentarios

Els llops als passos

Leer más 0 comentarios

Campaments d'estiu 2016: llops al pantà de sau

Leer más 1 comentarios

Cerimònia de Clausura dels Llops

Leer más 1 comentarios

magiCAUlon a la platja

Leer más 0 comentarios

El Gran misteri del bosc dels senglars

Aquest dissabte els i les llops ens hem endinsat dins del misteri del bosc dels senglars per a descobrir com preparar un bon cau per les nostres famílies. En aquest peculiar indret hem conegut al savi senglar que ha vingut al nostre ajut. Però el savi no ens ha posat les coses fàcils i, com manquem de la màgia pròpia de les bruixes i bruixots, per a fer els encanteris necessaris teníem que extreure la màgia de la mare terra. Malgrat que semblés senzill, no ho seria tant, aquesta màgia no abunda aquests dies i vam haver d’anar a les profunditats del bosc per a trobar-les.

 

 

Al cor de la jungla espessa (o del bosc en aquest cas) ens vam retrobar amb el savi, que ens ajudà a desentranyar els misteris de la preparació d’un cau fent servir la màgia i viatjant enrere en el temps per a analitzar els que fan els i les nostres caps:

Leer más 1 comentarios

Els i Les llops al sistema sense NOm!!

En els dos últims Caus, els i les Llops han viatjat fins a un nou sistema, el qual encara es desconeixia el seu nom. Un cop van arribar el planeta principal d’aquest nou sistema, ens van rebre 4 representants d’aquell planeta, on en veure l'entusiasme dels Llops, van decidir explicar-nos com és la vida al seu Planeta.

Leer más 0 comentarios

Els nostres llops són uns campions

Aquest cap de setmana passat (23 i 24 Maig), els i les nostres llops van fer una ruta de campions! Des de Castelldefels fins a Sitges van poder gaudir de paissatges que combinaven la muntanya i el mar d'una manera espectacular, fent que la nostra caminata fos una mica menys dura. 

Leer más 0 comentarios

La Sortida de Dia dels LLops

Aquest cap de setmana els llops ens hem embarcat en una gran aventura: Hem anat a recórrer la ruta de la seda!!! Una ruta freqüentada per mercaders i mercaderes que transporten els seus béns entre les grans metròpolis.


Leer más 0 comentarios

cometa Ruhuli 

Durant aquest darrer cau hem aprofitat el pas del cometa Ruhuli per les immediacions de la òrbita terrestre i hem anat a visitar-lo. Allà hem aprés que els habitants d’aquest indret tenen altres formes de comunicar-se que la veu i ens hem tingut que adaptar. Ens ho hem passat molt bé mentre apreníem a comunicar-nos i relacionar-nos sense necessitat de parlar, sentir o veure

També hem descobert que la seva organització familiar és molt diferent a la nostra i els hi hem intentat explicar, però... Això ens ha portat a una pregunta molt important, hi ha una tipologia de família fixe o, en canvi, hi ha tants tipus com possibilitats tinguem? Hem fet una activitat molt divertida per a intentar esbrinar-ho, teníem que córrer, recollir tasques quotidianes escrites en un paper i assignar-les a un dels integrants de la família. Però això no ens agradava, significava posar etiquetes i crèiem que no només hi havia un tipus de família patró. Per tant, ens hem assegut a xerrar del tema i hem estat tots d’acord en que hi ha molts tipus de famílies igualment vàlids i que totes les tasques es troben difoses entre tots els membres i habitants de la llar.

Però... Encara no havíem acabat, en tornar a la nostra nau ens hem trobat que estava qustodiada per un ferotge adversari, un drac gegant que hem tingut que fer fora per a poder tornar a casa. Ens hem divertit molt fent-lo fora, només teníem que pujar-nos a sobre d’ell i deixar-nos caure lliscant fins que, cansat, ens ha deixat tornar a casa.

Primera sortida LLops

Durant l'últim cau els llops van construir un immens transbordador espacial que hem estrenat aquest cap de setmana 7 i 8 de novembre per un viatge de prova, hem visitat la cara oculta de la lluna, un indret i insòlit lloc on habiten formes de vida molt particulars: paràsits que ens posseeixen però que no saben expressar els seus sentiments, així doncs nosaltres no ens espantàvem, ja que formar part d'un grup tan unit i fort com el nostre les seves emocions s'acumulaven al seu interior i aquests surten fugint, però per si de cas també vam entrenar perquè no ens passés el mateix.

Vam conèixer altres exploradors que rondaven per allà, els llops d'AE Montcabrer, amb els que ens vam divertir moltíssim. Tot plegat, ens va enxampar la nit, on vàrem descobrir la forma més simple de trobar-nos en la foscor absoluta i seguidament vam anar a dormir.

Ens ho havíem passat molt i molt bé, no obstant nosaltres encara teníem moltes ganes de més diversió, ens esperàvem moltes més experiències encara per viure: jocs a la pista de skate, al parc, una gymcana on es van manifestar els nostres interessos, molts petons i molta alegria.

Ens feia molta pena haver de marxar, però malauradament va arribar l'hora. El camí de tornada semblava més curt malgrat estar més cansats, això és gràcies a què ens hem fet molt més forts en aquest curt període i ho notem. La son en arribar al transbordador era tal que quasi es podia tocar, encara així les experiències, els records i tot el que em après sempre estarà amb nosaltres.


 

La Nasa visita als Llops!!

Primer cau, astrònoms i científics missatgers de la NASA        17 d'octubre de 2015
Primer cau, astrònoms i científics missatgers de la NASA 17 d'octubre de 2015

La NASA, ens necessita per una missió molt important, salvar el planeta blau i cercar-ne d'altres planetes, per això tots junts, tant els antics llops, els llops que pujan de follets com els molts llops nouvinguts, ens unim per portar a terme aquesta  missió amb èxit, amb molt d’entusiasme i força.

Els llops desmuntant tendes després d'uns passos màgics.
Els llops desmuntant tendes després d'uns passos màgics.
Llops '14-'15
Llops '14-'15