Llops a Castellterçol

Aquest cap de setmana els i les llops hem anat d'excursió a Castellterçol, un poblet acollidor de la comarca del Moianès.
Dissabte vam reunir-nos a l'Estació de Sants, vam agafar un bus i vam caminar fins al local que ens va cedir l'esplai Draks.

En arribar, ens vam adonar que les nostres personalitats s'havien barrejat i els habitants de la galàxia on vam aterrar no eren capaços de distingir-nos. Així que vam decidir identificar-nos i definir qui érem a través d'activitats d'autoconeixença

En acabar, vam realitzar una dinàmica per parlar sobre els estereotips i els processos d'etiquetatge.

Després de dinar vam sortir a caminar per una ruta propera i, en tornar, vam fer una activitat d'introspecció i de coneixença de grup.

L'endemà vam analitzar tot el que ens agradaria saber i el que ja sabíem prèviament sobre la natura i la muntanya. Entre totes, vam consensuar idees i propostes que volíem aprendre al llarg del curs.

Per acabar, vam dividir-nos en cinc grups i vam preparar el cau de dissabte. Cada grup havia de proposar activitats relacionades amb els valors de les boles màgiques que havien desaparegut a principi de curs.

 

 

Sense dubte han estat dos díes magnífics que segur que recordarem!

Llops i llobes jugant al parc
Llops i llobes jugant al parc

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...



FORMEM PART DE: