CLANERES I CLANERS

Algunes claneres al primer Cau de l'any!
Algunes claneres al primer Cau de l'any!

QUI SÓN?


Clan és la última unitat, on l'aprenentatge de valors es posa a prova i a pràctica. Amb aquests valors interioritzats, es forma un grup autònom amb ganes de crear un projecte o de preparar activitats enriquidores. Pot ajudar a formar-te per a cap, o pot servir per a continuar el creixement dins del cau.

Contacte


COORDINADORES DE CLAN:

Ona i Laura

e-mail: capsclanaejm@gmail.com
blog


Campaments de Primavera 2018

Leer más 2 comentarios

CLAN ARRANCA!

D'aquests últims passos ha nascut una nova unitat.

Clan es composa amb algunes pioneres que els hi toca fer un pas i continuar amb el creixement del cau, ens agradi o no (ja que deixem persones darrere), pero esperem que ens aporti tot això que ens falta per a ser unes joves amb valors assolits.

La primera activitat com a Clan ,durant passos, van ser una serie de preguntes ,plantejades per les nostres coordinadores, per a saber que volíem fer d'aquest any ja que en aquesta unitat has d'assolir una autonomía mai avans treballada.

 

Vam mig organitzar el curs i buscavem el nostre paper com a claneres, és a dir, que volem fer? Projecte? Comissions? Voluntariats? Accions amb el barri?.. Hi han moltes opcions i el nostre treball durant aquests primers dies es posar-nos les piles per a saber cap a on ens dirigim amb la nova unitat i aquest nou any que s'ens presenta! Sempre amb ganes i motivades!

0 comentarios

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

agrupamentjoanmaragall@gmail.com


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: