PioS

QUI SÓN?


Les i els pioners son les joves promeses del cau! Amb un entusiasme i alegria que et fa sentir viu!!

 

Es una etapa de la vida important, de començar a decidir lliurement per un mateix i crear el cau que volen!

Contacte


 

CAPS DE PIONERS:

Sam, Joana, Joel i Natàlia      

 e-mail: capspionersaejm@gmail.com

 


blog


REFORMEM EL LOCAL!

El passat dissabte vam fer l'últim cau del trimestre, que va ser molt i molt especial!

 

Un dels objectius que ens havíem marcat aquest curs com a agrupament és reapropiar-nos del local i fer que el sentim nostre. Per això vam decidir que dedicaríem un dia per reordenar-lo i, sobretot, per poder tornar a pintar algunes de les parets amb nous dibuixos perquè quedessin xulíssimes i actualitzades (encara no hi havia una paret de Clan!).

 

La jornada va durar tot el dia i vam treballar de valent! Uns dies abans, ja ens estàvem preparant: organitzant les activitats del dia, rascant i pintant les parets de blanc, movent material i andròmines amunt i avall...

Us heu fixat en els dibuixos tan xulos? Els van dissenyar els infants a l'última assemblea per grups, i s'han mantingut fidels als originals.

 

Durant el matí, els infants que van venir vam realitzar diferents tallers: vam aprendre un piló de coses sobre la història i les tradicions del nostre cau, vam fer un taller de decoracions nadalenques on vam deixar volar la nostra originalitat, i també vam omplir-nos de pintura tot remenant els pots i pinzells! Els dibuixos començaven a agafar color i tothom va aportar el seu granet de pintura!

 

El dinar va ser compartit amb les famílies! Que bons que estàven els plats que van portar!! No en va sobrar ni una engruna!

 

A la tarda, mentre les famílies i caps antigues ens ajudaven a reparar algunes tendes per poder marxar de campaments i també feien activitats sobre el cau i l'escoltisme, infants i joves vam acabar de donar els últims retocs a les parets i d'endreçar i netejar tot el local. Déu n'hi do, quina feinada!!! Però tota tasca té la seva recompensa i nosaltres vam acabar el dia molt satisfets del resultat final!

 

El record d'aquest dia quedarà durant moooolt de temps a les parets del cau.

 

Moltes gràcies a totes les famílies que vau assistir-hi, en especial a aquelles que us vau implicar en l'organització de la jornada i per fer que tot sortís com va sortir.

També volem tornar a agrair a les caps antigues que vau venir i a les pios i clan que ens van ajudar a dibuixar els esbossos a la paret.

 

Us deixem el videoresum de la jornada:

 

Leer más 2 comentarios

Room Escape de CAMEX al CAU

Leer más 0 comentarios

Campaments de Primavera 2018

Leer más 2 comentarios

ELS I LES PIONERES DE CAMPAMENTS!

Tot va començar molt abans de marxar de campaments, les nostres pioneres van voler ajudar a organitzar els seus propis campaments! Tot i les dificultats de selectivitats, finals de curs i mandra vacacional van aconseguir preparar el menú, la ruta i la ambientació dels seus campaments.

Comissió Menú preparant campaments.
Comissió Menú preparant campaments.

Leer más 0 comentarios

Campaments de Primavera 2017

Leer más 0 comentarios

Pioners i pioneres arriben fins la vall de núria!

Aquest cap de setmana els pioners i les pioneres han carregat les motxilles i han anat d'excursió a Queralbs, per pujar fins a la vall de Núria.

 

De bon matí es van trobar tots i totes a l'estació de Sants, tenien molta son però sabien que els esperava un cap de setmana de bojos! Després de dues hores de tren on alguns van aprofitar per carregar energia dormint, van arribar a Ribes del Freser. Motxilles a l'esquena van començar a caminar fins a la Farga, l'alberg que ens acolliria aquella nit.

 

Leer más 0 comentarios

Els pioners i la pionera juguen amb foc!

El dissabte passat els pioners i la pionera es van trobar al cau per seguir superant junts les seves pors.

Primer vam recordar vells temps i vam jugar al «salta foulard» i ens vam quedar impressionades amb les seves habilitats; alguns son uns verdaders aletes!!Leer más 0 comentarios
Pioners '14-'15
Pioners '14-'15

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: