Room Escape de CAMEX al CAU

Aquest dissabte el nostre agrupament ha fet una activitat d'allò més especial. La comissió de CAMEX (Campisme i excursionisme) ens ha preparat a totes una formació en format de "room Escape" d'allò més divertida i interessant.

L'esperit del bosc es va posar en contacte amb nosaltres per a demanar-nos ajut: El seu bosc havia sigut talat i destruit per a construir un gran hotel en mig de la muntanya: Un mix entre civilització i natura que com a éssers humans ens pot semblar perfecte, però per a l'ecosistema autòcton no ho és tant.

Per a mostrar la nostra valia, vam entrar en aquesta peculiar habitació on, per a poder continuar avançant i sortir d'allà vam haver de superar tot un seguit de proves com per exemple: Fer una motxilla de raid amb el material necessari, detectar flora i fauna autòctona, interpretar un mapa amb coordenades, identificar les constel·lacions del firmament segons l'època de l'any i, fins i tot com saber reaccionar envers algunes condicions climàtiques extremes!!

Tot plegat una gran experiència on hi cooperàrem totes plegades i ens serví per a conèixer millor i a treballar conjuntament amb la resta d'unitats de l'agrupament. Felicitats a tots els grups que van aconseguir la seva fita!!! L'esperit del bosc ens envia records i ens comunica que rebrem notícies seves en breus.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: