RAIERES

Qui són els Raiers?


Els raiers és el grup de joves d'edats compreses entre 12 i 15 anys. En aquesta etapa els nois i noies desenvolupen el caràcter i enriqueixen la seva personalitat.

Informació


CAPS DE RAIERS:

Itzà, Teresa, Macià, Pablo i Ona

 

Contacteu amb nosaltres a través del mail: capsraiersaejm@gmail.com

 


NOTÍCIES

REFORMEM EL LOCAL!

El passat dissabte vam fer l'últim cau del trimestre, que va ser molt i molt especial!

 

Un dels objectius que ens havíem marcat aquest curs com a agrupament és reapropiar-nos del local i fer que el sentim nostre. Per això vam decidir que dedicaríem un dia per reordenar-lo i, sobretot, per poder tornar a pintar algunes de les parets amb nous dibuixos perquè quedessin xulíssimes i actualitzades (encara no hi havia una paret de Clan!).

 

La jornada va durar tot el dia i vam treballar de valent! Uns dies abans, ja ens estàvem preparant: organitzant les activitats del dia, rascant i pintant les parets de blanc, movent material i andròmines amunt i avall...

Us heu fixat en els dibuixos tan xulos? Els van dissenyar els infants a l'última assemblea per grups, i s'han mantingut fidels als originals.

 

Durant el matí, els infants que van venir vam realitzar diferents tallers: vam aprendre un piló de coses sobre la història i les tradicions del nostre cau, vam fer un taller de decoracions nadalenques on vam deixar volar la nostra originalitat, i també vam omplir-nos de pintura tot remenant els pots i pinzells! Els dibuixos començaven a agafar color i tothom va aportar el seu granet de pintura!

 

El dinar va ser compartit amb les famílies! Que bons que estàven els plats que van portar!! No en va sobrar ni una engruna!

 

A la tarda, mentre les famílies i caps antigues ens ajudaven a reparar algunes tendes per poder marxar de campaments i també feien activitats sobre el cau i l'escoltisme, infants i joves vam acabar de donar els últims retocs a les parets i d'endreçar i netejar tot el local. Déu n'hi do, quina feinada!!! Però tota tasca té la seva recompensa i nosaltres vam acabar el dia molt satisfets del resultat final!

 

El record d'aquest dia quedarà durant moooolt de temps a les parets del cau.

 

Moltes gràcies a totes les famílies que vau assistir-hi, en especial a aquelles que us vau implicar en l'organització de la jornada i per fer que tot sortís com va sortir.

També volem tornar a agrair a les caps antigues que vau venir i a les pios i clan que ens van ajudar a dibuixar els esbossos a la paret.

 

Us deixem el videoresum de la jornada:

 

Leer más 2 comentarios

Raiers van de sortida a Collserola

Leer más

Campaments de Raiers a la Serra del Cadí:

Leer más 0 comentarios

Room Escape de CAMEX al CAU

Leer más 0 comentarios

Les raieres fan cau a Horta

Leer más 0 comentarios

Excursió de les Raieres a Reus

Leer más 0 comentarios

Campaments de Primavera 2018

Leer más 2 comentarios

El gran recapte d'aliments

Aquesta passada setmana va ser el gran recapte d'aliments que es fa cada any quan s'acosta el nadal. Per conscienciar-nos una mica de què implicava aquest acte social, les raieres i raiers vam fer un judici on l'objectiu final era decidir si anàvem o no anàvem a donar els aliments que havíem portat.

 

Després de molts Protesto! vam anar a portar el menjar fins el super més proper on feien el recapte, i ens vam fer una foto per commemorar-ho. Què guapes i guapos que sortim!

Leer más 0 comentarios

Primera sortida dels i les Raieres!

Leer más 0 comentarios

Cau del 21/10/17

Leer más
Raiers '14-'15
Raiers '14-'15

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: