Les raieres fan cau a Horta

El divendres i dissabte 23 i 24 de febrer els i les raieres vam anar a dormir al cau Sant Francesc Xavier, a Horta. Vam quedar a les 19:30 al cau, i vam agafar el metro fins a Horta.

 

En arribar ens van ensenyar l'espai i vam jugar al Murciélago i al Gatet, on vam comprovar quines persones són les que tenen el riure més fluix, finalment vam jugar a l'atzar de piques, trèbols, cors i diamants, seient sobre les companyes si sortia el pal que teníem assignat.

 

Després de sopar, les caps ens van proposar jugar a un joc que elles ja havien fet com a joves a raiers, consistia en posar a prova a alguna de les companyes. Malgrat que a algunes els hi va costar una mica trobar reptes, finalment ho vam aconseguir. Va ser llavors quan ens van revelar que en realitat érem nosaltres qui hauríem de realitzar la prova que volíem imposar-li a la companya. Vam haver de fer acrobàcies, la croqueta i caminar amb els cordons de les sabates lligats, entre d'altres proves. Posteriorment vam fer un parell de figues, però ràpidament ens vam cansar i vam estendre el rosqui i el sac, vam estar escoltant, cantant i xerrant totes juntes una bona estona més abans de marxar a dormir.

 

L'endemà al matí ens vam llevar sense gaires dificultats i vam esmorzar. Després de recollir i endreçar una mica l'espai, vam sortir del cau i vam anar al Parc del Turó de la Peira, molt proper al cau, on vam passar tot el matí. Vam fer diverses partides del psicòleg, ensenyant a una companya a jugar; també vam explicar tres anècdotes, fent que la resta de companyes endevinessin les dues que eren certes i quina era la falsa. Finalment vam haver de consensuar, en grup, quina era la nostra pizza ideal...

 

Vam agafar camí per tornar cap al cau, on vam estar una estona cantant i jugant a cartes. Poca estona després van arribar les caps que havien desaparegut de tornada al cau, venien carregades de les pizzes que havíem consensuat entre totes! Vam dinar d'allò més bé.

Després de dinar, vam jugar al pi, a exagerar les accions que es proposaven i al furor, on vam comprovar que ens faltava una miiiica de repertori de cançons.

 

Per posar fi a aquest cau, on vam fer una mica de cohesió i caliu totes juntes, vam enganxar-nos un paper a l'esquena i vam escriure dedicatòries "cukis" a la resta de companyes.

Finalment vam agafar les motxilles i vam tancar el cau, no sense abans haver fet una carta agraint l'espai que ens havien cedit.

Va ser un molt bon cau, fet de divendres a dissabte; mig cau, mig excursió que va donar molt bons resultats!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: