Els pioners i la pionera juguen amb foc!

El dissabte passat els pioners i la pionera es van trobar al cau per seguir superant junts les seves pors.

Primer vam recordar vells temps i vam jugar al «salta foulard» i ens vam quedar impressionades amb les seves habilitats; alguns son uns verdaders aletes!!Després, les caps els hi van presentar tres problemes, els quals havien d'intentar trobar una solució i així junts construir diferents camins. Es van adonar que junts és més fàcil decidir i que elegint ens podem equivocar, però que sempre podem rectificar.

Per acabar, els vam proposar una activitat de cooperació. Utilitzant palletes i una vela havien de construir una estructura que simbolitzes «nosaltres, els pioners i pioneres, la nostra unitat» per deprès unir-se amb un altre company o companya i reconstruir l'estructura utilitzant el que ja havien fet. Així successivament, fins que tots junts van aconseguir una obra d'art!


Els últims minuts els vam aprofitar per compartir aventures i experiències, un moment molt bonic per conèixer-nos una mica més entre tots. I sabeu que? El pròxim cine-forum ja s'està organitzant!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: