Pioners i pioneres arriben fins la vall de núria!

Aquest cap de setmana els pioners i les pioneres han carregat les motxilles i han anat d'excursió a Queralbs, per pujar fins a la vall de Núria.

 

De bon matí es van trobar tots i totes a l'estació de Sants, tenien molta son però sabien que els esperava un cap de setmana de bojos! Després de dues hores de tren on alguns van aprofitar per carregar energia dormint, van arribar a Ribes del Freser. Motxilles a l'esquena van començar a caminar fins a la Farga, l'alberg que ens acolliria aquella nit.

 

Van deixar les motxilles i es van preparar per a pujar fins a Núria; alguns fins i tot es van vestir amb roba de neu, cosa que van lamentar tota la caminada!

 

Cinc hores de roques, costes, poca neu, muntanya, moltes estones de calor... però també paisatges precioses, relliscades al gel divertides, expedicions per trobar aigua. Van aconseguir arribar a l'ermita de Núria, on ens van entristir una mica ja que no hi havia neu. Això els va portar a fer petits debats sobre el calentament global.

 

Van berenar entre històries divertides d'spidermans, plàtans o secrets del joc de sinceritat, i després van baixar amb el cremallera fins a Queralbs.

 


A la nit, després de cuinar sopa i molt de pollastre, van sopar repetint mil vegades de peresc amb «almibar».

 

I van acabar el dia jugant al «Party Natura», un joc de preguntes científiques, mímica, pictionari i telepatia per aconseguir uns cacauets que alguns s'ens resistien. Moments on van riure intentant entendre uns dibuixos molt artístics o mímica d'insecticida en vers de pesticida, aprendre quan tarda a reciclar-se una llauna o quan pesa un cervell.

 

A l'hora d'anar a dormir, no podia ser menys, i no volien estar separats, així que van instal·lar una petita cova a l'habitació per seguir fent tonteries a mitja nit. Van dormir poc molestat per un altre cau, però van menjar galetes!

 

El diumenge matí, amb molta son, van tornar esmorzar préssec en «almibar» i fan fer unes activitats on van arribar a la conclusió que els humans i el capitalisme és la causa de moltes problemes que passen a la Terra. Per tant, es van comprometre a posar el seu petit granet de sorra ajudant a tenir-lo més net a través de l'ABARRAÇAO!

 

Una altra sortida genial, segur que esperaran en força la següent!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: