Pioners i pioneres al centre psicològic de Salomó

El passat cap de setmana 7-8 de Maig els pioners i pioners van ser ingressats al centre psicològic de Salomó on havien de rebre teràpia per superar els seus problemes.

 

 

Per començar a conèixer-se entre tots els malalts, van fer una petita ruta entre prats, on si, van haver de fer «camp a través»!

 

 

Al arribar al poble, van començar a descobrir la seva identitat i van fer les presentacions oficials; l'Ignasi Camps, La Mikasa, L'Ingrit, La Mel.... Van fer un dinar conjunt, on a poc a poc es van anar adonat dels símptomes que patien cada un d'ell. Fins i tot, alguns van tenir una crisi i van anar a recol·lectar nespres!

 

 


A la tarda van fer teràpia individual amb la psicològa Àngels i la psicopedagoga Maria. Allà van descobrir el seu passat i la crisi que els havia portat a ingressar a aquell centre. Una vegada coneixedors de la història, van començar la teropia grupal al bosc, on van decidir jugar al "pica-paret". Sí, sembla mentida que joves tan grans vulguin jugar a aquest joc, però s'ho van passar molt bé!

A la nit, mentre els cuiners feien les pizzes, alguns es van enganxar jugant a «Set i i mig» on fins i tot van acabar apostant.

 

A la nit, es va fer la cloenda on un dels pacients va escapar del centre i van haver d'endevinar qui era jugant al joc del llop.

 

El matí següent, el temps era una mica lleig, però tot i així es van poder fer les activitats plantejades. Es va obrir un debat sobre les relacions entre CAPS i PIONERS que va ser molt interessant! Així que prepareu-vos pioners i pioneres, hi ha paella a Castelldefels!

 

Esgotats d'estar a casa, van anar a jugar a «Bote bote» a la plaça del poble, on al final van acabar ben molls!

 

I el temps va passar i va ser hora de tornar a casa, però no sense abans tornar a fer una recol·lecta de nespres que es van menjar a dins d'un tren que anava a rebentar.

 

Conclusió: una altra sortida plena d'experiències positives i noves anèctodes a contar.

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Maria Montoliu (miércoles, 18 mayo 2016 21:38)

    Quina xulada!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...



FORMEM PART DE: