ELS I LES PIONERES DE CAMPAMENTS!

Tot va començar molt abans de marxar de campaments, les nostres pioneres van voler ajudar a organitzar els seus propis campaments! Tot i les dificultats de selectivitats, finals de curs i mandra vacacional van aconseguir preparar el menú, la ruta i la ambientació dels seus campaments.

Comissió Menú preparant campaments.
Comissió Menú preparant campaments.

I van arribar els esperat campaments! Teníem tantes ganes de marxar que vam quedar el dia anterior per dormir totes juntes al cau. La nit va ser llarga estàvem massa nervioses per dormir i vam estar xerrant i veient el senyor dels anells.

 

 

Al matí següent ens vam llevar ben d’hora per agafar el tren de les 7 del matí que ens portava cap a Ripoll, lloc on començaria l’aventura. Ens esperaven 9 dies de convivència, caminar, jugar i reflexionar juntes.

la història de la seva vida...

Alguna cosa estranya està succeint, ens veiem!! Sembla que algú ha traït la seva tribu mostrant massa interès per la manera de fer de l’altre.

Els Elfs amb el seu enginy i saber fer no volen compartir les terres amb els Hobbits, unes personetes agradables però molt despistades. Així com els Hobbits no volen haver de seguir les normes jeràrquiques dels elfs i viure feliçment en comunitat.

 

Per això, els grans líders de les diferents tribus decideixen convocar el consell de Mizu a la muntanya del castell  per decidir qui es el traïdor o traïdora.

Descansant a les hores fortes de sol durant la ruta.
Descansant a les hores fortes de sol durant la ruta.

Ha costat moltes hores de sol, calor, caminar i poca aigua però per fi hem arribat al terreny!

 

Ens hem concentrat en aquest lloc uns dies per decidir que volem fer amb la nostra manera de viure ara que hem vist que es impossible tornar enrere. Així que ens prenem amb tranquil·litat el dia i cada tribu prepara varies activitats per l’altre grup per ensenyar la seva manera de pensar i viure.

 

 

Els dies de relax i estàtics acaben ràpid amb estones de piscina, trenes, migdiades, balls, jocs, cartes inesperades i valoració del curs viscut. 

Descansant a Sant Vicenç de Torelló després d'una llarga ruta.
Descansant a Sant Vicenç de Torelló després d'una llarga ruta.

Tot a canviat i no tornarà a ser com abans per això decideixen que no tenen perquè estar dividits entre els i Hobbits i decideixen crear els seus propis Clans. Uns clans nous, amb noves maneres de fer i d’organitzar-se. Per això marxen us busca del lloc perfecte per crear el seu clan.

 

Es un camí que han de fer soles per això les caps, amb la infiltrada Aitana fan el seu propi camí fins el lloc ideal carregant les motxilles amb els millors menjars per passar els últims dies.

 

 

Troben el lloc ideal! Anomenat la font de l’escudella al poble de l’Esquirol. Lloc amb una font d’aigua fresqueta i una gran varietat de flora i fauna.  Aquella mateixa nit es presenten els nous clans en una gran vetlla.

 

Aquí teniu el gran espectacle!

L’últim dia comença amb un despertar passat per aigua, però el dia poc a poc millora i ens posen en marxa cap a l’ultima destinació, Manlleu.

Després de caminar una estona ben acompanyades (enamorem els gossos allà on anem...) vam arribar a Manlleu o el gos va ser retornar i vam poder fer les últimes activitats.

 

Han sigut uns bons campaments, carregats d’anècdotes i moments que recordarem sempre.

 

Sou un gran grup! 

Vistes des del Castell de Llaés.
Vistes des del Castell de Llaés.

Desprès d’una nit amb un cel estrellat i una gran varietat de mosquits alimentant-se de nosaltres, descobrim que l’arbre de la creació està gestant un bebè! I el pitjor de tot aquest bebè es un híbrid entre Elf i Hobbit!

 

Però qui son els pares de la criatura?! Sembla un gran misteri però ens serveix per poder parlar sobre els mètodes anticonceptius i les ETS que tot i pensar que érem uns grans coneixedors, encara ens queda molt per aprendre!

Gaudint de la piscina del terreny d'acampada
Gaudint de la piscina del terreny d'acampada
De ruta per la vora del riu Ter
De ruta per la vora del riu Ter

Tornem a posar-nos en marxa i després d’un matí de molta calor i poca aigua arribem fins el bell poble de Sant Vicens de Torelló on inesperadament ens reben molt bé i ens ofereixen lloc on dormir.  Sorgeixen algun problemes tècnics i mèdics que ens faran canviar algunes cosetes però això no impedeix ser present del naixement del Bebé híbrid les mares del qual resulten ser la Bruna (Hobbit) i la Àngela (Elf) que han amagat el seu amor per por als prejudicis envers la seva relació, que dóna lloc a un gran xerrada entre totes sobre sexualitat, orientacions sexuals, LGTBI...  

Clan de les Nekames venerant l'aigua.
Clan de les Nekames venerant l'aigua.
Clan de les MandonGuilles descansant a mig camí.
Clan de les MandonGuilles descansant a mig camí.
Clan caps en busca de l'Esquirol
Clan caps en busca de l'Esquirol

El final s’acosta i sembla que tot i el que ha passat durant campaments els clans no estan contents de compartir aquest lloc tan idíl·lic i la confrontació està a punt d’esclatar. Per a decidir qui es queda el territori es farà una competició “amistosa” on els clans lluitaran per ser els millor i poder quedar-se.  Així que ens posem en camí per fer l’esperat Humor Amarillo!

 

 

La competició comença, ens fan saltar, arrossegar-nos, llençar-nos, lluitar, nadar, córrer... DE TOT, per poder saber quin seria el clan guanyador... Però resulta que els de l’humor amarillo deuen ser de cau i va acabar en empat! Tots vam guanyar i vam passar una bona estona veient les caigudes dels demés. Així que desprès d’una bona dutxa per treure la brutícia vam tornar fins la font de l’escudella a passar la nostra última nit.


Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: