ACAMPASANTS

Aquest cap de setmana Follets i Llops hem gaudit de l'ACAMPASANTS, una activitat que aplega als caus i als esplais de Sants-Montjuïc.

Dissabte, tot just arribar, unes inversores ens van informar del pla immobilista que volien construir al barri de Sants. Al principi ens va semblar fantàstic: qui no vol tenir un parc d'atraccions o un Spa al costat de casa?

Les inversores ens van dir que necessitaven la nostra ajuda per fer les construccions i que ens havíem de conèixer per treballar millor. Així que per complir les seves demandes vam dividir-nos per edats i vam fer activitats de coneixença.


A mesura que ens presentàvem i anàvem contrastant opinions, ens vam adonar que no totes estàvem d'acord en reformar el barri.

Al migdia van arribar les veïnes de Sants i ens van fer veure tots els inconvenients que tenia el pla de les inversores: molta gent es quedaria sense casa, hi hauria condicions nefastes per treballar, perdríem els espais verds i molts locals, etc.

Va ser en aquell moment que ja totes estàvem d'acord que havíem de frenar el pla immobilista. De manera que al llarg de la tarda i de la nit vam organitzar-nos per prendre consciència de les diferents realitats del barri i vam decidir plantar cara a les inversores acampant al Parc de l'Espanya Industrial.

L'endemà, quan es van adonar que la nostra unió havia frenat les seves intencions, van marxar.

Veïns i veïnes vam celebrar la victòria amb un bon ball de zumba, esmorzars deliciosos i un matí ple de tallers.

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: