Les llobes i els llops van d'excursió a Cassà de la Selva

El cap de setmana del 16 i 17 de novembre les llobes i els llops vam fer la 1a sortida del curs a Cassà de la Selva.

 

Vam agafar el tren cap a Caldes de Malavella, on vam poder jugar a l'Stop i vam anar xerrant. En arribar ens vàrem posar a caminar, poc a poc les motxilles semblaven que pesessin més i més. A mig camí vam dinar i vam tenir una estoneta de temps lliure a l'Ermita de Sant Vicenç d'Esclet.

 

Vam seguir caminant fins a arribar al cau de Cassà (AEiG La Claca), en arribar vam deixar totes les motxilles i vam regirar una mica el cau; vam trobar xurros de piscina, que ens van permetre fer una batalla. Un cop finalitzada, les caps ens van fer la presentació de l'ambientació, dividits en cultures anirem fent unes olimpíades que s'estendran durant el curs. Per iniciar-les, vam fer un gran escalfament, jugant al "pichi" i saltant a corda totes plegades.

 

Mentre es cuinava el sopar, vam jugar al llop, al penjat i vam pintar a la pissarra, una estona després vam sopar sopa, salsitxes i mandarina. Després de sopar ens vam esbargir una mica més, i després de rentar-nos les dents, ens vam ficar totes al sac.

L'endemà al matí, ens van venir a despertar les caps, ens va costar bastant sortir de sac, però finalment vam aconseguir vèncer la son, aixecar-nos i recollir la motxilla. Després d'esmorzar totes plegades vam netejar els lavabos i vam escombrar el cau, finalment vam omplir cantimplores i vam tornar a començar a caminar de tornada a Caldes. Vam dinar a una petita clariana apartada que vam trobar a la vora del camí. Vam arribar a Caldes, on per molt poquet no vam perdre el tren de tornada a Barcelona.

 

Va ser un cap de setmana molt divertit on vam poder fer molta cohesió entre totes i que ens va deixar amb moltes ganes de la resta d'any que ens queda per endavant!

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    rut (sábado, 14 diciembre 2019 13:38)

    m'encantava jugar a "pichi".
    Gràcies Caps.

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: