Sortida 9 de març

Aquest dissabte els i les llops vam fer cau durant tot el dia.

 

Pel matí vam anar fins al jardins del teatre Grec i vam fer activitats per adonar-nos de les discriminacions que es donen a les nostres vides per motius de gènere. De les activitats i les reflexions posteriors vam concloure que el masclisme és una realitat i que tant nois com noies podem contribuir a canviar aquest fet. 

Per dinar vam anar a la Font del Gat. Allà, després de cantar i de menjar-nos les carmanyoles, vam jugar amb l'aigua de la font. Ens ho vam passar d'allò més bé fent vaixells de fulles seques i fent-los baixar per les fonts!

A la tarda, vam fer una gimcana de descoberta pel barri de Sants. Vam visitar punts tan emblemàtics com les Cotxeres, la Seu del Districte o Can Vies. Vam aprendre com havien evolucionat aquests punts al llarg dels anys, quins successos importants els marquen i quina importància prenen per al barri.

 

 

Sense dubte va ser un dia d'allò més entretingut!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: