Sortida de llops al CosmoCaixa

Divendres 27 de desembre els i les llobes vam fer una sortida al CosmoCaixa. En arribar vam entrar a una exposició de miralls, on vam poder observar els efectes òptics que es donaven depenent de la seva col·locació, forma, separació, etc. Posteriorment vam visitar tots els mecanismes, projeccions, artefactes i el bosc inundat que es troben a la planta inferior. Tots aquests recreen i expliquen de forma entenedora diferents fenòmens físics i naturals molt molt interessants.

 

Després de fer un petit mos, vam gaudir d'una espectacular projecció al planetari que ens donava a veure la immensitat de l'univers, així com la seva distribució i els fenòmens que hi han succeït i succeeixen. 

 

En acabar, vam sortir a una zona d'esbarjo, on vam dinar i jugar una estona.

Per acabar el dia, vam tornar a la planta inferior i vam acabar de veure i provar les coses que durant el matí no ens havia donat temps.

 

En definitiva, va ser un dia molt intens, on vam poder aprendre una mica més, jugar i gaudir totes plegades!

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    rut (lunes, 03 febrero 2020 13:57)

    xulissim!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...



FORMEM PART DE: