Sortida Llops 3r Trimestre

Aquest cap de setmana la unitat de llops hem fem la sortida del 3r Trimestre. El dissabte, malgrat el plujim que ens empipava, vam emprendre una ruta per la propera serra de Collserola. Poc a poc el paratge anava canviant de l'asfalt de la ciutat al terra i la sorra de muntanya. Pel camí vam trobar uns quants geocatchings, part d'un joc mundial que consisteix en trobar objectes amagats per arreu del món. A partir d'ara el nom del nostre cau ha quedat enregistrat en aquests objectes. Ens vam motivar tant que cercarem tants com ens sigui possible quan en tinguem algun a prop.

Tot plegat vam arribar a un indret força conegut: el pantà de Vallvidriera on, més enllà de descobrir la diferència entre pantà i llac (ara ja no ens confondrem més), vam aprendre a identificar la natura amb més sentits que amb la vista i vam fer tot un seguit d'activitats amb la cooperació com a denominador comú, on vam veure la importància d'entendre'ns entre nosaltres i treballar a l'uníson, parlant i consensuant opinions i decissions.

Després d'un intens dia passat per aigua i emboltades de capelines i impermeables, vam arribar al local que ens va deixar l'esplai Turons amb molta amabilitat per a dormir. Allà vam reposar energies de cara al dia que ens esperava a continuació, al temps que gaudiem de la companyia de totes les companyes, compartint tot allò viscut al llarg del dia que havia transcorregut.

A l'endemà i abans de deixar-ho tot millor de com ho havíem trobat, vam inventar-nos activitats originals amb els objectius de "prendre decissions consensuades" i "cooperar entre nosaltres". Tanmateix, vam continuar amb la línia de fer activitats on era imprescindible treballar conjuntament per a assolir el nostre objectiu. Hem sortit molt més unides i hem aprés com treballar millor entre nosaltres, malgrat les nostres diferències.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Mireia (sábado, 12 mayo 2018 23:15)

    La sortida ha estat molt bé!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: