Acampasants 2016!

Aquest cap de setmana l’agrupament Joan Maragall hem anat al parc de la Espanya Industrial. Allà ens han visitat uns peculiars pirates espacials. Els pirates espacials venien buscant un tresor, però malauradament, s’han estavellat al nostre planeta i, amb tota la mala sort, se’ls hi va trencar el seu GPS.

No podíem deixar als nostres visitants espacials abandonats a la seva sort, així que hem unit força amb tots els nostres companys dels altres esplais i caus del districte de Sants-Montjuic per a ajudar-los a recuperar ell seu GPS i a trobar el tresor.

Entre totes vam partir a buscar les peces del GPS escampades pel parc, enfrontant-nos a les complicades probes que se’ns presentaven a les diferents localitzacions. Tot junt ens vam divertir moltíssim lluitant amb esponges, superant curses d’obstacles, etc. Va ser genial i, a més, vam acabar ajuntant totes les peces!!! El GPS estava complet i operatiu: Proporciona 4 possibles ubicacions del tresor.

Però ja és nit tancada i fem curts de temps, l’hem de trobar abans que sigui massa tard. Com ho podíem aconseguir? Malgrat que sembli difícil, la solució la teníem a la mà: Dividir-nos en quatre grups per a buscar en cadascun dels indrets marcats, on es trobaven amagades les claus per obrir el tresor. No obstant això, no seria tan fàcil,  cada localització ens deparava proves de la nostra dedicació i capacitats. Però això no era obstacles per a nosaltres: Obstinats i decidits. Complíem amb tots els requisits i vàrem aconseguir trobar les quatre caus.

Però no tot serien flors i violes. Al dia següent el robot dels pirates espacials va robar les claus i va triar d’obrir el tresor en els nostres nassos. Tanmateix, el destí li deparava una amarga troballa, malgrat tots els seus esforços i traïcions, no va poder obrir el cofre, resulta que li mancava la peça central del medalló que obria el cofre: Sense saber-ho  el savi l’havia portat a sobre tot el temps i, un cop desmantellat el pla de traïció del robot, poguérem obrir el cofre, veure que contenia els símbols que ens representaven a tots nosaltres (els nostres foulards) i descobrir que, realment, el tresor som tots nosaltres: Persones realment especials i que portem totes un tresor a dins.

La festa posterior va ser tot un gran esdeveniment: Tallers multidisciplinaris on vam aprendre moltíssimes coses i fins i tot vam elaborar un graffitti commemoratiu de l’AcampaSants, malabars, instruments i moltes més coses xulíssimes. El punt àlgid de tot això fou el dinar final, per cortesia dels membres de major edat dels nostres grups que van col·laborar per a que poguéssim recaptar fons que subvencionessin aquesta gran aventura de dos dies.

En definitiva: Un cap de setmana ple d’emocions, diversió i noves experiències gaudides que portarem al nostre cor per sempre.

 

Gracies a tots i a totes per fer-ho possible.

 


Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Aloma (viernes, 18 marzo 2016 20:56)

    Una experiència inoblidable

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: