Els llops als passos

Com cada any, a la primera sortida del curs ens toca acomiadar a les companyes que passen a la unitat de raiers i donar la benvinguda als que venen de follets.

 

Però abans de tot això cal tancar el curs com cal i rememorar totes les experiències viscudes al llarg de tots aquest dies que hem estat juntes i tot el que hem aprés amb l'ajut de les nostres companyes.

 

 

Per començar vam elaborar nosaltres mateixes un objecte que feia temps que demanavem de fer i no ens podíem quedar amb les ganes. Ens va costar una mica però totes ens en vam acabar ensortint.

Per a tancar el curs, vam comprobar la important diferència entre el treball en grup i el treball en equip i aprenguerem que és millor col·laborar per tal d'assolir un objectiu comú. 

 

I per últim, vam valorar el nostre rol dins de la unitat comparant-nos amb un animal, que compartia les mateixes característiques grupals, mitjançant una miraculosa caixa que ens transformava en l'animal que ens representava.

Amb tot i per tot, tanquem aquest curs i engeguem un de nou amb ganes i il·lusió. Hem aprés moltes coses de vosaltres, potser més de les que hem aconseguir fer-vos arribar. Ens heu donat moltes alegries i energia, ganes de viure i de continuar endavant. Ens heu fet sentir que tot l'esforç que comporta tirar endavant una unitat i un cau val la pena i totes les penes són compensades per les infinites alegries que ens doneu.

 

Estem infinitament orgullosos del vostre progrés i com heu crescut en tant poc temps. Esperem amb il·lusió el que us depararà el futur, amb tot el potencial que teniu el límit us el poseu vosaltres mateixes, podeu arribar a allà on us proposseu.

 

MOLTA SORT

I, encara que no siguem tots junts: "Cal que ningú se n'oblidi que un llop no estarà mai sol", tard o d'hora ens retrobarem com "el gran estol" que som. Sempre us portarem al nostre cor

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: