magiCAUlon a la platja

Després de moltes dificultats per fi aquest cap de setmana la unitat de llops hem participat a la MagiCAUlon. Es tracta d’una competició entre escoles màgiques per a posar a proba les seves capacitats i habilitats. Per a prendre part hem hagut de viatjar a un paratge que ens ha agradat molt: La platja!!! Ens hem divertit moltíssim cavalcant les onades, enfonsant-nos, fent guerra d’aigua, nedant, construint túnels i moltes coses més! Fins hi tot vam descobrir un banc de sorra allunyat de la trencant on, encara que sembles que hauria de ser molt profund, arribàvem amb els peus al fons.

Per a començar la competició els mags ens comentaren que al llarg de les probes guanyaríem una diferent quantitat de runes per a després bescanviar-les pel nostre menjar, si no ens esforçàvem al màxim no menjaríem, amb la gana que teníem totes ho havíem de donar tot. I així ho vam fer en les diferents probes a les que ens vam enfrontar ens vam deixar la pell i vam menjar força sorra però, sobretot, ens ho vam passar molt i molt bé, el que més ens va agradar va ser fer la estrella, una activitat on havíem de representar la forma d’una estrella enfilant-nos a sobre de les nostres companyes i deixant-nos caure, era molt i molt divertit.

Havent dinat tocava quelcom més calmadet i els mags ho sabien així que ens van introduir al seu cercle de sabis on es debaten els temes transcendentals de la societat màgica. No obstant això, com encara no hi formem part i no tenim prou coneixement, els mags decidiren que podíem escollir el tema que ens semblés més transcendent donat el nostre context més proper. Hi vam estar totes d’acord que allò que més ens amoïnava en aquest moment i del que volíem parlar era el tema del bullying. Totes hi estàvem molt interessades atès que ho havíem vist de molt a prop en amigues o companyes.

El Sol s’estava anant i amb la seva absència els jocs es prenien un recés: Era hora d’anar a preparar el lloc on dormir. La caminada va ser dura sobretot pel cansament acumulat al llarg del dia, tanta diversió ens tenia esgotades, però ens vam esforçar i vam arribar al destí. Un cop allà i després d’un merescut descans, muntàrem les tendes abans de sopar i triar d’esclarir els dubtes que tenien els mags envers el moviment escolta, que desconeixen del que significava. Per últim, per dormir ens van deixar triar si volíem fer-ho a les tendes o fora, fent servir el cel estelat de sostre. Les dues opcions eren molt temptadores i igualment divertides, fou una nit inovidable!

 

 

En sortir el Sol un altre cop començava el darrer dia d’aquesta aventura. Tots i totes les llops ens vam aixecar molt d’hora per a tenir la motxilla feta el més aviat possible i reengegar l’aventura aviat, no va fer falta que els caps ens despertessin ni ens ho demanéssim, teníem moltes ganes.

 

 

 

Un cop desfet el camí fins a la platja on tenien lloc els jocs vam acabar la competició i ens vam guanyar un merescut dinar on totes havíem aconseguit prou runes com per a menjar el que volguéssim.

 

Per últim i abans de tornar, els mags ens van preguntar que n’opinàvem del que havíem fet al llarg d’aquest cap de setmana ,per a poder millorar la competició de cara als propers anys i cada membre de la unitat va contribuir per a poder gaudir encara més de tot el proper cop.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: