Cerimònia de Clausura dels Llops

Aquest dissabte va ser l'últim cau del curs que feiem els Llops i, com no podia ser menys, vam celebrar una petita cerímonia de clausura de les nostres aventures a l'acadèmia màgica.

Per començar vam jugar a un rugby una mica especial atès que la pilota estava encantada i relliscava entre els nostres dits amb molta facilitat, vam acabar totes per terra!!

 

 

També Possarem a prova les nostres capacitats de treball en equip i cooperació treballant totes juntes i coordinadament per a aconseguir arribar al nostre objectiu.

 

 

Tot seguit i, com a resultats dels nostres aprenentatges i esforços al llarg del curs, les bruixes i els bruixots ens van ensenyar un petit truc de màgia que, acte seguit, mostràrem a totes les nostres companyes.

Per últim, però no per això menys important, gaudírem del berenar més exquisit de tots, ja que l'havíem fet i portat nosaltres mateixes. Tot estava deliciós i vam acabar ven tipes. No obstant això, encara no s'havia acabat tot, vam dedicar una estona a valorar les experiències viscudes amb totes les nostres companyes al llarg d'aquest curs i vam escriure un record agradable per a tothom, amb una foto commemorativa de les aventures que ens han dut fins aquí.

 

Ara mateix vivim un sentiment mescla de tristor i alegria. Tristor per donar per finalitzat un any molt intens i ple d'emocions malgrat que dessitjem que no s'acabés mai i perdurés per sempre més. D'altra banda estem alegres per tot el que hem viscut, totes les alegries i tot el que hem aprés, que romandrà per sempre més als nostres cors i que no oblidarem mai.

 

Ens veiem a les 3 darreres activitats: Sortida de famílies (18-juny), campaments d'estiu (8 al 14 de juliol) i a la sortida de passos d'unitats (1 i 2 d'octubre). Molt bon estiu per avançat i us hi esperem amb moltes ganes i ilusió.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Laura Bellmunt (miércoles, 15 junio 2016 09:49)

    Ha estat una gran sort poder participar aquest any de cau amb els llops. Moltes gràcies caps, feu una bona feina!!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: