La Practicada 2016

El passat dissabte, l'Agrupament Joan Maragall va participar a la festa de l'escola Practiques. Aquest any estava carregada de ciència, ja que el nostre petit raconet es va convertir en un laboratori d'experimentació.

 

Al llarg de tot el matí van anar passant nens i nenes per fer un bonic coet que després podien fer enlairar al mig de la pista. Coets adornats amb gomets, papers de seda, dibuixos... i que després podien veure volar pels aires mentre deixava un caminet d'aigua.

També, podies apropar-te i sentir l'electricitat i adonar-te del que és capaç la ciència a través d'un instrument ben original.

 

I tot això, amb la col·laboració d'alguns pioners i pioneres, que van fer una excel·lent feina ajudant els més petits.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: