Els i Les llops al sistema sense nom!!

En els dos últims Caus, els i les Llops han viatjat fins a un nou sistema, el qual encara es desconeixia el seu nom. Un cop van arribar el planeta principal d’aquest nou sistema, ens van rebre 4 representants d’aquell planeta, on en veure l'entusiasme dels Llops, van decidir explicar-nos com és la vida al seu Planeta.

Donat que en aquell sistema durant la meitat de l'any no tenen llum, hi han après a viure tots junts, escolten-se i treballant en equip, d'aquesta manera els i les llops van intentar treballar en equip intentant formar un quadrat amb una corda, sense el sentit de la vista, mentre hi havia els altres companys que tenien l'objectiu contrari. Tot i que va costar molt, tots els grups es van apropar a una forma quadricular.

A més a més, ens van explicar aquells habitants, que una de les coses que ells més estimaven era la seva terra i tot ser viu que hi vivia, en especial els seus boscos.

És per això que les seves cases són molt i molt i molt petites, de manera que en el mínim espai i poguessin estar tots i totes. Van ser tan descriptius que no ens ho vam creure, com era possible viure moltes persones en un espai tan petit??

Però sí que era possible!! O.o

Amb la nostra destresa vam encabir a tota la unitat utilitzen només 4 cadires!!!!

 

Un cop ens vam dir adéu els nous amics va arribar el moment d'escriure al nostre diari d'abord tot allò que van aprendre en aquell llarg viatge. Però durant en un moment de confusió els caps van desaparèixer deixant als Llops sols per autogestionar-se i arribar a un consens de quin nom li posaven a aquell nou món.

 

Tot i estar una bona estona parlant no es va arribar a cap consens......però els natius es van adonar del problema i ens vam preparar una gran sorpresa.

Els natius coneixien la història d'un savi, que si li portes el cub més gran i bonic possible, ell t'ajudaria en allò que tu li demanessis. Coneixent això els i les Llops no so van pensar i van començar a divertir-se tots junts, a aconseguint crear el cub més gran i bonic que van poder amb el material que van aconseguir. Un cop a la cova del savi, li van fer entrega de l'ofrena on el seu Drac se'l va menjar, acceptant l'ofrena, i així començant un altre debat amb les eines i ajuda del savi, on finalment van arribar a decidir el nom. Donat que el que van aprendre va ser a escoltar-se entre ells, van decidir anomenar aquest sistema com el Sistema Escolta!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: