Les i els follets de l’AE Joan Maragall surquen els mars en busca de les illes perdudes!

  Sí, sí, així és, durant aquests caus ens hem endinsat en les aigües més profundes per conèixer les diverses illes amagades. Aquestes illes són molt especials, i és que cada vegada que ens endinsem en una d’aquestes aprenem una cosa nova! La nostra embarcació, Baobab, en una de les seves expedicions va perdre tota la seva tripulació en una illa molt perillosa que es va quedar amb totes les qualitats positives i els valors que tenien. Ara estem anant illa per illa per aconseguir-los i poder-los retornar a l’antiga tripulació i que així puguin sortir de l’illa!!

 

Ja hem passat per dues illes, la del treball en equip i la de l’empatia, en aquestes illes hem fet la nostra nova nau, hem dissenyat i fet la nostra bandera entre totes i tots i hem après a posar-nos a la pell de les altres i dels altres!! Ara continuarem navegant fins arribar a la propera illa… Quins nervis!

 

Aquí us deixem unes fotos dels últims caus:

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: