Cau del 28 d'octubre

Aquest cap de setmana els i les llops vam rebre la visita d'un grup de periodistes que ens van proposar fer un documental del dia a dia del cau. L'agència periodística volia conèixer les nostres motivacions pel cau, què fèiem, com ho fèiem...  

A més a més, ens varen ajudar a acabar de definir el projecte. Aquest curs, ens hem volgut centrar en la campanya econòmica. Per definir allò que ens agradaria fer per recaptar diners i de com ens agradaria aconseguir-los vam dividir-nos en quatre grups i vàrem fer una pluja d'idees.

Després de la posada en comú, vam veure que volíem, entre d'altres propostes, muntar a cavall, fer kayak i realitzar donacions. Per poder dur-ho a terme vam decidir que faríem diverses campanyes com muntar una paradeta per Sant Jordi o fer un cinema a la fresca.

Després de la posada en comú, vam veure que volíem, entre d'altres propostes, muntar a cavall, fer kayak i realitzar donacions. Per poder dur-ho a terme vam decidir que faríem diverses campanyes com muntar una paradeta per Sant Jordi o fer un cinema a la fresca.

Amb el projecte definit vam anar berenar. En aquest cau, com a fet diferent, vam realitzar uns 'Jocs de la Fam' per aconseguir el menjar. Vam sortir del centre del pati i vam anar corrents fins a trobar un cap. El cap, ens donava un enigma, el qual havíem de resoldre per parelles. Amb l'enigma resolt havíem d'anar corrents fins a trobar un altre cap per confirmar la resposta i quan sabíem del cert que havíem encertat havíem d'anar corrents a agafar el menjar que més ens agradés. També vam prendre un pastís de fruites amb xocolata desfeta per celebrar l’aniversari de l’Aleix López.

Per acabar, vam valorar la tarda i vam aclarir dubtes sobre la sortida del proper cap de setmana. Quines ganes d'anar a Montserrat!!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: