Súper-cap de setmana de Llops

Aquest cap de setmana els Llops hem aprofitat per a conviure i gaudir del cau al llarg de tot el dissabte i dormir totes juntes. Primerament hem decidit que veuríem una pel·lícula abans d'anar-nos a dormir. Entre totes hem consensuat quina seria i per a fer-ho, per petits grups en triàvem una i la  representàvem amb mímica, explicant també els objectius de veure aquesta pel·lícula.

Després de triar la pel·lícula, hem construit una cursa d'obstacles al més pur estil cauil i la hem superada, no només un cop, sinò moltíssims!!! Però després no tot s'acabava aquí, com a bon escolta havíem de deixar el món (i més concretament el cau) millor de com l'havíem trobat, així que per descomptat després de gaudir-ne, l'havíem de recollir i endreçar, no tan divertit però igualment important.

Semblava que havíem fet moltes coses però, abans de dinar, encara quedaven moltes més activitats importants a dur a terme. Totes hi estem d'acord en que volem engegar un projecte que ens engresqui d'allò més i que ens sigui útil tant a nosaltres com a la societat. Per això i, abans de definir-ho del tot, hem fet una activitat per a conscienciar-nos de que és un projecte i de quines fases consta: Definició, planificació, execució, control i valoració. Totes i cadascuna són iguals d'importants i ara mateix estem a la primera: Definint i analitzant la viabilitat del nostre projecte.

En acabar el temps lliure de després de dinar hem anat al parc de l'Espanya Industrial. Allà hem hagut de trobar deu frases amagades per tot el parc. Les frases eren totes aquelles propostes d'activitats i de projectes que el cau anterior vam plantejar de dur a terme al llarg d'aquest curs. Hi havia de molt diverses: visitar una gossera, fer campanyes econòmiques, elaborar "merchandising" de llops, col•laborar en la neteja de boscos...

 

Vam acabar l'activitat amb el berenar i, després d'una bona estona de temps lliure on uns quants vam aprofitar per xerrar i d'altres per ballar amb un grup de dansa, vam anar cap a el famós tobogan del parc: el Drac de l'Espanya Industrial.

A la nit, vam veure la pel·lícula de 'Vaya Vacaciones'. Vam riure moltíssim!!

L'endemà vam recollir les màrfegues, els sacs i les motxilles i, després d'esmorzar, vam marxar cap a casa.

 

 

Sense dubte ha estat una bona manera d'escalfar motors per a la sortida dels propers dies 4 i 5!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: