Cau de l'11 de novembre

Dissabte vam conèixer a en Pol, un nou Llop que va integrar-se a la nostra unitat amb moltes ganes. Per presentar-nos, tots i totes vam estar d'acord en dedicar els primers minuts a realizar activitats de coneixença. 

Vàrem començar per una roda de noms en la qual havíem de representar la nostra inicial amb el cos, mentre la resta imitava la nostra postura. Vàrem seguir amb un joc molt dinàmic en el qual havíem de dividir-nos en dos equips i mirar de treure el foulard dels adversaris. Va ser molt i molt divertit!!

L'activitat posterior va estar adreçada a l'organització de la campanya econòmica de Nadal. Vàrem fer una pluja d'idees amb aquelles coses que ens agradaria dur a terme: vendre xocolata calenta, cantar nadales, pintar cares...

Va quedar tot enllestit perquè el dissabte 16 de desembre siguem tots i totes a plaça de Sants gaudint de l'esperit nadalenc alhora que recaptem diners per a la campanya econòmica d'enguany.

Per fer gana pel berenar, vam fer una nova partida de les olimpíades que vam iniciar a la sortida. Vam triar fer una cursa de relleus en la que tots els equips vam haver d'anar de paret a paret del pati corrents.

Abans d'acabar vam realitzar unes maquetes amb fil, petxines, cartró, pega, canyetes, etc. per representar com ens agradaria que fos el terreny de campaments d'estiu.

Ens ho vam passar molt i molt en aquest cau. Esperem que passin ràpides aquestes dues setmanes sense anar-hi.

 

Ens veiem al Sembralleure el dia 25, una forta abraçada!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: