La unitat de Llops personalitza el seu racó

Després de donar-li moltes i moltes voltes, les i els llops vam decidir personalitzar el nostre racó per a sentir-lo més nostre. Entre totes vam decidir que el volíem pintar i com, i també que volíem canviar una miqueta el mobiliari i afegir fotografies de totes les nostres experiències viscudes plegades.

 

Un cop decidit el disseny i fet l'esboç a la paret, ens vam dividir en grups rotatius on, entre totes i poc a poc, feiem que la paret es guarnís de colors i alegria al ritme de les nostres pincellades.

 

 

Mentrestant, també anàvem seleccionant, amb l'ajut dels ordinadors, les fotografies que volíem enganxar a la paret, aquelles que, al nostre criteri, millor definien tots els moments que havíem compartit.

 

 

Tanmateix, també cossíem els diferents coixins que decorarien el nostre racó i ens servirien per a sentir-nos més còmodes en els moments de reunir-nos totes assegudes.

Per últim, però no  per això menys important, amb els campaments de primavera a la tornada de la cantonada, també vam aprofitar el moment per a revisar i reparar les tendes que ens endurem de campaments, per a comprovar i assegurar-nos que tinguem un indret adequat on resguardar-nos i dormir "plàcidament".

I per descomptat, un cop vam haver acabat tota la feina que havíem de fer, tocava netejar tot allò que havíem embrutat i deixar el cau millor de com l'havíem trobat i, sincerament, va quedar MOLT millor. Estem totes molt orgulloses del resultat final.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: