Els nostres llops són uns campions

Aquest cap de setmana passat (23 i 24 Maig), els i les nostres llops van fer una ruta de campions! Des de Castelldefels fins a Sitges van poder gaudir de paissatges que combinaven la muntanya i el mar d'una manera espectacular, fent que la nostra caminata fos una mica menys dura. 

Van demostrar que tot i que poden tenir algun moment de debilitat, estan preparats per a superar qualsevol repte! Una vegada més, van deixar als caps bocabadats amb la seva capacitat per fer rutes. Van passar per zones més complicades on els esbarzers ens posaven les coses difícils i per zones on el Sol ens acompanyava sense deixar-nos ni un sol instant. Però tot això va estar acompanyat de la història de'n Baden Powell, sabeu qui és? Els i Les Llops us ho podran explicar perfectament, va ser el creador de l'escoltisme! 

I com no podia ser de cap altra manera, aquella ruta havia d'acabar amb una gran recompensa, un bon i merescut bany a la piscina que ens va sentar com uns banys termals! I es que després d'un gran esforç no podia haver hagut res millor que una mica de relax!

Però aquí no acaba la nostra sortida, l'endemà vam convertir-nos en escoltes de l'època de Baden Powell i vam haver d'aconseguir una de les famoses insígnies, la de l'ajuda al proïsme. I van haver d'anar per tot el camping intentant aconseguir fer totes les accions que se'ls hi va proposar.  Tan genials són els nostres llops, que tots es van guanyar la insígnia i el premi de tornar a gaudir de la piscina!

Va ser un gran cap de setmana, molt cansat, però ple d'aventures, d'emocions i diversió, que de ben segur repetirem!

 


Recordeu que la setmana que ve és PONT! per tant, la següent trobada és el 6 de Juny a la festa del 40è aniversari d'escoltes!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: