El Joan Maragall al 6J!!EL passat cap de setmana, Escoltes catalans va celebrar el seu 40è aniversari, i va ser una festa on uns 700 escoltes de tota catalunya tant actuals com antics de l'associació hi van ser presents!
El dia va començar amb la senyalització i apadrinament d'un tros del Camí.

El Camí és una ruta de senderisme cultural en procés de senyalització de forma participativa, per fer a peu i que recorre totes les comarques i illes de parla catalana. L'objectiu principal del Camí és enllaçar els pobles, que és on es troba principalment la realitat social, la cultura, l'art, etc. Uneix tots els caps de comarca de parla catalana, prenent una forma de 8 irregular, i d'aquí és on sorgeix el símbol del camí.
Després, a les 15:30, ens vam reunir a Vilanova i la Geltrú on vam fer diferents activitats dividits en grups, Follets i Llops per una banda fent una gimcana, Raiers i Pioners per un altra fent una altra gimcana, i, per últim.  les Families i antics van estar a unes conferencies i dinàmiques molt interessants, 

Per acabar, es va fer un acte de cloenda on es va ballar la cancó del 6J! Aquí podeu veure la versió dels Follets i Llops del nostre Agrupament!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: