PREPARATS PEL NOU CURS?

Després d'un estiu ple d'aventures, d'emocions i alegries gràcies als campaments, i del temps de relax que comporta estar de vacances... Estem amb les piles carregades per començar un nou curs al CAU!!


 

 

I per tenir-ho tot llest per aquest nou curs, els i les caps van passar un cap de setmana treballant ben dur. Però, a la nit, van celebrar la nit de cap "d'Any", transformada en la nit de "cap de curs", on,  al so de les campanades, vam menjar unes boles enormes de patates, i vam brindar per un nou curs fantàstic!

 

 

Esperem que estigueu llestos perquè el primer cap de setmana d'octubre (3 i 4) marxem tots a la sortida de passos,  per començar així el nou curs que ens espera... nous reptes, nous amics, noves històries, noves emocions... Segur que serà un any irrepetible!

 


 

 


 

Us recordem que serà a Llinars del Vallès al terreny de la casa "El Mogent" (el mateix que l'any passat). 

Quedem dissabte, 3 d'octubre, a les 8:30h al cau amb l'autorització signada, i d'allà agafarem el tren cap a Llinars del Vallès. Diumenge, 4 d'octubre, ens trobarem amb totes les famílies a la casa de colònies a les 12h, per fer alguna activitat i, després, dinar tots junts.

 

*Si teniu alguna idea pels debats de famílies, totes són benvingudes!!

 

US ESPEREM!!


 

 

 

 


Escribir comentario

Comentarios: 0