PREPARATS PEL NOU CURS?

Després d'un estiu ple d'aventures, d'emocions i alegries gràcies als campaments, i del temps de relax que comporta estar de vacances... Estem amb les piles carregades per començar un nou curs al CAU!!


 

 

I per tenir-ho tot llest per aquest nou curs, els i les caps van passar un cap de setmana treballant ben dur. Però, a la nit, van celebrar la nit de cap "d'Any", transformada en la nit de "cap de curs", on,  al so de les campanades, vam menjar unes boles enormes de patates, i vam brindar per un nou curs fantàstic!

 

 

Esperem que estigueu llestos perquè el primer cap de setmana d'octubre (3 i 4) marxem tots a la sortida de passos,  per començar així el nou curs que ens espera... nous reptes, nous amics, noves històries, noves emocions... Segur que serà un any irrepetible!

 


Los contenidos de Google Maps no se muestran debido a tu configuración de cookies actual. Haz clic en la Política de cookies (cookie funcional) para aceptar la Política de cookies de Google Maps y visualizar el contenido. Para más información consulta la Política de privacidad de Google Maps.

 

 


 

Us recordem que serà a Llinars del Vallès al terreny de la casa "El Mogent" (el mateix que l'any passat). 

Quedem dissabte, 3 d'octubre, a les 8:30h al cau amb l'autorització signada, i d'allà agafarem el tren cap a Llinars del Vallès. Diumenge, 4 d'octubre, ens trobarem amb totes les famílies a la casa de colònies a les 12h, per fer alguna activitat i, després, dinar tots junts.

 

*Si teniu alguna idea pels debats de famílies, totes són benvingudes!!

 

US ESPEREM!!


 

 

 

 


Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: