Un Pas Endavant...

Benvolguts i benvolgudes escoltes,


Sembla que va ser ahir, quan estàvem envoltats de rius, fogonets, arbres, platges, muntanyes a l'hora que fèiem diferents rutes, excursions, activitats, tallers, jocs sota les estrelles, vetllades, somriures... vaja, vivint tantes experiències... Sembla mentida que ja estiguem començant un nou curs... que ràpid que passa el temps, oi?

Aquest cap de setmana marxem a una de les sortides més especials, on farem la tradicional i emotiva cerimònia Passos. Aquest és el moment de conèixer les noves incorporacions i de celebrar el pas simbòlic que fan els nens i nenes més grans de cada unitat per passar a la unitat següent.

És a dir, el pas de follets a llops, de llops a raiers, de raiers a pioners. Quins nervis!

Per tant, és un moment de comiat però al mateix temps de benvinguda, ja que és el moment de conèixer als nens, nenes i caps que formaran la nova unitat.

Per això, és un moment ple de tendresa, però també de llàgrimes. Un moment ple d'il·lusió per fer-se gran, però també de tristesa per deixar en el record el que han estat els tres anys a la unitat antiga. I és per aquest moment que fa que la sortida sigui una de les més emotives del curs.

Pels caps, també és un moment especial. Recordo els meus primers passos; plena d'orgull perquè els meus nens i nenes s'havien fet grans, però també una petita tristesa perquè ja no compartiria amb ells tots aquells dissabtes esbojarrats. Però això és fer-se gran, anar superant petits entrebancs, i nosaltres, en el cau, ho volem seguir fent, però, sempre junts!


Esperem retrobar-nos amb tots vosaltres en aquesta meravellosa sortida, i així, estar amb tots aquells amb els qui heu viscut un curs ple d'aventures, coneixences, experiències, projectes i campaments genials! 


Amb moltes ganes de veure-us,

Els i Les caps de l'A.E. Joan Maragall


 

Les bogeries són més boniques al vostre costat!
Les bogeries són més boniques al vostre costat!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: