Els i les caps van de sortida multimèdia

Un dissabte sense cau pot ser molt avorrit, i per això alguns caps motivats i amb moltes ganes han decidit fer una petita excursió per Collserola.

Han quedat d'hora, i estaven decidits a fer un gran reportatge per poder transmetre-ho als canals socials online, ja que la nit anterior havien fet una super-formació sobre aquest tema i volien practicar.

Hem començat a caminar mentre moltes aventures ens anàvem passant; ens han regalat danets, hem fet fotos a través d'un rellotge molt modern, hem passejat per barris molt acollidors, hem menjat verdaderes patates... fins arribar a la petita muntanyeta. I com ens passa moltes vegades, ens em desviat del mapa, fent que hem hagut d'anar entre arbres, arbustos i pedres.


Al final hem aconseguit arribar a Collserola on hem dinat, no gaire tranquils. Hem anat a parar a un lloc de picnic invadit de porcs senglars. Ens volíem fer els valents fent fotos i menjant tranquil·lament, però alguns hem tingut una mica de por i fins i tot ens hem pujat a sobre les taules!

Ens ho hem passat molt bé caminant i observant l'entorn i les vistes precioses de Barcelona, però també parlant, menjant xocolata i adonant-nos que som un gran equip i que ens estimem molt!


És el principi de moltes altres excursions i aventures que viurem junts, i esperem també, que algunes les puguem compartir amb totes les famílies del nostre CAU.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: