Els pioners i les pioneres a màtrix!

Ja des de l'antiguitat va sortir el debat sobre el món real i el món irreal, i aquesta vegada els pioners i pioners han volgut viatjar a Matrix per descobrir-ho!

 

La tarda va començar amb la reflexió personal de moments sorprenents o secrets que cada un de nosaltres guarda en el record. D'aquí, el grup és va disposar a fer unes proves per aconseguir uns comodins; proves que els van fer córrer, fer mímica i fins i tot cadenes de roba!

Un cop aconseguit el màxim de comodins, van passar a la fase dos; unes activitats duríssimes que no tenien fi, fins que algú expliqués el comodí que se li havia donat.

Ens vam adonar que les històries explicades en els comodins, no eren reals, sinó que alguna part havia estat modificada. D'aquí va sortir el debat: que és real i que no? Els records que tenim és una representació real del que vam viure o no?

 

El dubte se'ns va posar el cap i per això vam acudir a Matrix. Vam veure la pel·lícula mentre menjàvem crispetes i desitjàvem ser tan hàbils com el Neo. I el final de la pel·lícula, ens vam adonar que era una representació del que passa en el nostre món real (comparant-ho fins i tot amb Plató!!) i que depèn de nosaltres voler seguir o no a Matrix.

 

 

I per acabar i aconseguir un dissabte inoblidable, vam sopar tots junts. Però no va ser un simple sopar, sinó que ho vam fer a les fosques. Les cambreres ens van acompanyar al menjador i ens van servir els plats, mentre cada pioner i pionera vivia l'aventura d'intentar menjar sense veure res ni saber que quins aliments eren. Vam riure molt, i al obrir als ulls ens vam adonar que no era tan fàcil perquè ho havíem deixat tot ben brut!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: