Les Follets pasen la nit al cau

 

 

Aquest cap de setmana Les Follets hem tingut un cau particular, atès que hem passat tota la nit juntes!!!

Per a començar, al vespre, hem parlat d'allò que ens feia por: Primer hem dibuixat allò que, personalment, ens generava més neguits i temíem que succeís.

A continuació, ens hem dividit en tres petits grups on hem estat possant en comú les nostres pors i hem parlat de que podem fer per a aprendre a conviure amb elles i no deixar que ens impideixin gaudir plenament del moment. Tot seguit, hem representat una síntesi del nostre debat a la resta de companys, per a possar-ho tot en comú, resulta que compartim la major part!!

 

Per donar com a tancat el vespre, ens ha tocat demostrar la nostra capacitat de cooperació i treball en equip. Havíem de travessar entre totes un mur molt alt, però sense deixar ningú enrere i ajudant-nos entre nosaltres per a assolir una fita comuna. Va ser d'allò més divertit!!!

 

 

 

 

 

 

 

A la tornada cap al cau, ja entrada la nit, ens hem trobat amb un drac un tant peculiar: Estava tot ple de tobogans en els que ens vam divertir totes juntes.

 

 

Havent sopat i abans de rentar-nos les dents i dormir, els caps ens van projectar una peli: Buscando a nemo. Molts de nosaltres ja l'havíem vista, però la peli no era el més important, la part més important era compartir el moment amb els nostres companys i companyes.

 

 

 

 

 

Al dia següent, després d'una llarga nit amb totes les companyes, plena de simfonies en forma de respiracions profundes, va arribar la llum del Sol i, amb ella, l'hora d'aixecar-se.

Després d'esmorzar vam buscar tot un seguit d'imatges de la película que havíem vist la nit anterior distribuides per tot el patí i, un cop les teníem totes, vam haver de classificar-les segons si simbolitzaven anyorança/tristor o cooperació/treball en equip. Ens va semblar increíble com una película podia trasmetre un rerefons tan significatiu per a nosaltres i amb el que empatitzavem perfectament.

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: