Les follets descobreixen les pistes del tresor

Aquest cap de setmana les Follets ens ho hem passat molt bé. Hem iniciat el cau amb una activitat molt dinàmica: Hi havia dinosaures salvatges i, per a que no ens mengessin, haviem d'aturar-nos i tancar els ulls, així no ens veien. Per a poder tornar-nos a moure, havíem d'estar segures que no hi havia cap dinosaure al voltant, per això, restavem aturades fins que un companys s'apropava i ens donava un petó, cosa que significava que el perill s'havia anat.

 

 

 

 

 

Acte seguit, vam imitar als antics cavernícoles quan tenien fred dins de la seva cova: S'apretaven els uns contra els altres fins que acumulaven suficient escalfor, moment en el qual deien foc i tothom sortia de sobre el cavernícola. Mentrestant, havia d'esbrinar quina de les altres cavernícoles era la que estava sobre ell, sinò ho feia, és que no tenia prou escalfor i afegiem més cavernícoles a sobre. Tot plegat molt divertit, com s'ho montaven aquests cavernícoles!!!

Tot seguit, vam reflexionar envers les nostres pors. Després de la nit que vam passar totes juntes al cau, els cavernícoles s'havien adonat que les pors són compartides, però que tendim a amagar-les. Ens vam explicar una història, la seva història, molt trista, que va fer que afloressin sentiments d'empatia en nosaltres i ens va ajudar a reflexionar millor envers les nostres pors i el que ens possava tristas.

A continuació, en petits grups, vam pensar en solucions per a ajudar-nos entre totes a superar aquestes pors i comprendre que no hem d'amagar-les, sinò saben que ens sentim tristos, no ens poden ajudar!!!

Per finalitzar, les cavernícoles ens van convidar a participar en una recerca del tresor: Hi havia pistes escampades per tot el cau i havíem d'esbrinar on estava la següent però... El joc va quedar inacabat i no per falta de ganes, sinò perquè ens vam trobar en que una de les pistes estava al cau de l'AE Jaume Vicens Vives... Haurem d'esperar a la setmana que ve i anar a allà a descobrir que ens depara aquest peculiar joc de pistes!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: