1ra reunió de la Mogollops

 

 

 

 

 

 

 

Els i les caps de Llops van assistir a la primera reunió de la Mogollops aquest dissabte 5 a les 10h del matí a la seu d'Escoltes Catalans.

Si us pregunteu què és això de la Mogollops, és una trobada associativa en la qual es troben tots els Llops i Llobes de caus d'Escoltes Catalans d'arreu de Catalunya un cp de setmana per a compartir experiències, aprendre, jugar, passar-s'ho molt bé, conèixer i començar a crear llaços amb Llops i Llobes d'altres caus.

Reprenent la reunió, es van començar a engegar els motors i s'estan començant a parlar de les diferents tasques que s'hauran de pensar i dur a terme, què volen treballar, quins objectius es proposen, quina ambientació es vol fer, el mètode com la duran a terme, etc. 

Saben que queden moltes reunions encara, però ja ha sigut un bon començament i tenen moltes ganes d'avançar en el projecte.

 


Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: