Sembralleure 2016

 

 

Coincidint amb l'AGO d'Escoltes, la Federació d'Esplais i Caus de Sants Montjuic (ECSM) ha celebrat una de les seves activitats troncals: El Sembralleure.

Malgrat no haver pogut participar plenament com a cau, si que hi hem col·laborat en la preparació i hem tingut representació al grup de coordinació d'aquesta activitat.

 

El SembraLleure és una activitat reivindicativa organitzada per la federació d'ECSM. Es tracta d'incrementar la visualització i conscienciació envers la nostra tasca educativa per una banda i afavorir el vincle entre els infants dels diferents esplais i caus del barri al mateix temps que coneixen el territori que els hi envolta.

 

 

Enguany l'activitat de la tarda ha consistit en una gymcana amb proves distribuides per les immediacions de Can Batlló. A cada ubicació als infants i joves els hi esperava una prova diferent, però totes igualment divertides.

 

 

 

 

 

Un cop finalitzades les activitats de la tarda/vespre, toca reposar energies amb un berenar, amenitzat pels timbals dels Diables de Sants, donant per finalitzada la part de l'activitat centrada en els infants i joves, deixant pas a la festa posterior.

 

 

Per finalitzar l'activitat, el clímax de la celebració va ser un petit concert amenitzat per tres grups reivindicatius força reconeguts i l'actuació estelar d'Azinheira, un grup de tabalers acabat de neixer i amb molt bones vibracions.

Per últim us deixem amb el vídeo promocional del Sembralleure d'enguany. Gràcies a totes per fer-ho possible

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: