AGO 2016 - LA invasió dels foulards verds

En Trudi també ha vingut
En Trudi també ha vingut

Aquest cap de setmana les i els Caps de l'agrupament hem participat a l'assemblea general d'Escoltes Catalans. En aquesta assemblea hem debatut i valorat l'any que deixem enrera i els objectius que volem que es duguin a terme, com a associació l'any que estem enjegant.

 

Com bé sabeu, Escoltes Catalans és l'associació a la que pertanyem totes nosaltres com a cau i compartim recursos, eïnes i tenim un ideari i un mètode comú amb totes les seves membres. Escoltes es nodreix principalment de voluntàries encarregades de donar suport als agrupaments. Aquestes voluntàries les denominem "foulards verds" perquè és el color del foulard d'escoltes. I, perquè us expliquem tot això, us preguntareu. Molt bona pregunta i té una millor resposta: Enguany celebrem que 4 dels nostres caps tenen o són "foulards verds" fruit de la seva participació activa en diferents equips d'escoltes, donant suport tant a nosaltres com a la resta d'agrupaments. Moltes felicitats a totes!!!!

Escribir comentario

Comentarios: 3
 • #1

  Nuria (domingo, 20 noviembre 2016 20:52)

  Feu que una es senti orgullosa de formar part d'aquest cau. Enhorabona foulards verds!

 • #2

  Marta Seguí (domingo, 20 noviembre 2016 21:46)

  Molt maca aquesta entrada, gràcies. Sempre a punt!!

  pd: boníssima la foto de tots super motivats!! =D

 • #3

  Judit (lunes, 21 noviembre 2016 19:25)

  Motivació màxima quan quadren els vots! jejej

  Felicitats a totes!

  El Joan Maragall puja d'es d'avall!

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: