Les Follets Nòmades

Aquest cap de setmana les Follets hem imitat als cavernícoles en una de les seves costums: Canviar de lloc on viure. En aquest cas, en canviat de Cau. L'esplai la Lluna ens ha cedit molt amablement casa seva, cosa que els hi agraïm moltíssim. En aquest lloc hem comprovat el nivell de confiança que teníem entre nosaltres, deixant-nos caure i "confiant que les nostres companyes evitessin la caiguda. Ens va agradar molt i totes vam demostrar que confiem en totes les nostres companyes perquè som amigues i no dubtem que evitaran que ens fem mal en qualsevol circunstància.

Per últim, i abans de tornar al nostre cau, hem ensenyat a les cavernícoles una important lliçó: Els hi hem ensenyat el nom d'algunes de les emociens que totes sentim en certes situacions, però a vegades, si no sabem com se diuen, no ens podem expressar i fer-nos entendre del tot bé, ara ja sabem que vol dir: Enèrgica, Aïllada, Frustrada, Introvertida, enyorada i orgullosa. Ho hem fet trobant situacions i pensant com ens sentiriem, empatitzant amb la persona a la que li pugués passar.

Amb tot això, ja va arribar l'hora de marxar, sempre se'ns fa curt el temps, però això far que esperem amb més ganes i energies el cap de setmana que ve!! Fins dissabte que ve

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: