Dinar de famílies d'hivern

El proper dissabte 17 de desembre esdevindrà el nostre dinar de famílies. Enguany tots els tràmits (ubicació i activitats) han estat gestionats per famílies motivades, amb el recolzament de 3 caps antiges: Núria, Marta S. i Mireia.

Us recordem, tal i com ja esteu assabentades, que hem quedat a les 11h del matí al terreny de Can Xec, ubicat a Montornés del Vallés.

S'hi pot anar en cotxe, directament a l'aparcament (Camí de Vilanova 53, montornés del Vallès).

També s'hi pot arribar en transport públic, agafant la lína 2 de rodalies (R2) que surt a les 9:31 en direcció Granollers Centre. Un cop a la estació s'ha d'esperar fins a les 10:37 que surt un bus interurbà (direcció Granollers). La primera parada serà l'ajuntament de Montornés, a 10 minuts caminant de la zona de trobada (també si pot anar caminant sense bus, mitjoreta)

Aneu com aneu, ens veiem a allà a les 11h plenes d'il·lusió i ganes de gaudir d'aquesta festa que s'allargarà fins l'hora de dinar, on cadascuna portarem el nostre propi dinar i postres per a compartir entre totes.

Fins dissabte

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: