Dinar d'hivern

Aquest cap de setmana hem celebrat el dinar de famílies d'hivern com a darrera activitat de l'any. En aquesta activitat hem participat conjuntament caps, infants, joves i famílies!!!

 

 

En arribar totes ens vam trobar que aquestes terres estaven sota el control duns peculiars prínceps i princeses. Aquests membres de la realesa ens endinsaren en el fons d'una gymcana molt especial, amb proves molt divertides i enriquidores.

 

Al llarg d'aquesta gymcana aprenguerem termes relacionats amb el gènere amb els que no estàvem del tot familiaritzades, trencarem estereotips i sobretot ens ho vam pasar molt bé al temps que fiem caliu amb membres d'altres unitats amb els que habitualment no tenim tant de contacte.

 

 

 

 

Tot seguit tocava reposar forces totes juntes mentre compartíem experiències i anècdotes escaigudes al llarg del profitòs dia.

 

 

Al cap i a la fi ens ho havíem passat molt bé totes juntes, fins i tot després de dinar no teníem ganes de descansar, volíem jugar i jugar, tan de bo el dia no s'hagués acabat mai.

 

 

Per últim, tocava despedir-nos de dos caps que han deixat oficialment l'agrupament enguany i encara no havíem tingut ocasió de fer-ho com és degut: N'Eloi de Follets i na Gemma i na Janna de Llops van ser les encarregades de fer entrega de la vaca del Joan Maragall com a record i reconeixement de la seva gran tasca desenvolupada al llarg dels anys al nostre agrupament.

Tot plegat va ser un dia ple d'emocions, noves coneixences, noves troballes, descobriments i molta, molta diversió. Esperem que totes hagueu gaudit tant d'aquest dia i moltes gràcies per fer-ho tan especial. Dessitjem tornar-vos a veure al proper esdeveniment a totes vosaltres, tant les que vau poder compartir aquesta experiència com els que no us va ser possible.

Bones vacances d'hivern i fins al gener!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

CONTACTE:

Carrer de Guitard, 8

08014 Barcelona

aejoanmaragall@agrupaments.escoltes.org


TAMBÉ ENS POTS TROBAR...FORMEM PART DE: